Agora Alışveriş Merkezi'nde Işık Elçi Sohbet Etkinliği

Agora Alışveriş Merkezi'nde Işık Elçi Sohbet Etkinliği

İzmir'in buluşma noktalarından biri olan Agora Alışveriş Merkezi, düzenlediği yeni etkinliklerle beraber müşterilerine ayrıcalık sunmaya devam ediyor.

Agora Alışveriş Merkezi son olarak Kişisel Gelişim Uzmanı, Yazar Işık Elçi'yi sevenleriyle buluşturdu. Rüyalar Gerçektir adıyla gerçekleştirilen sohbet 13 Mayıs'ta gerçekleştirildi.

Agora Alışveriş Merkezi A Blok etkinlik alanında saat 16:00’da başlayan söyleşide, Işık Elçi Rüyaları yorumlama, alınabilecek mesajlar, bilinçaltımızın yansımaları ve kişisel gelişim konuları ile katılımcıları bilgilendirdi ve merak edilen soruları cevapladı.

Yazar Işık Elçi rüyalarımızı doğru yorumlayarak iş ve özel hayatımızda başarı ve mutluluğa ulaşmamızdaki engellerin kalkacağını belirtti. Rüyalarımızın bilinç altı rüyaları ve yardım aldığımız rüyalar olarak ikiye ayrılabileceğini ve rüyalarımızı bazen hatırlayıp bazen hatırlayamayacağımızı ama hayatımızda önem teşkil eden bir rüyayı mutlaka hatırlayacağımızı söyledi. Hatırlamadığımız bir rüyayı günler ve belki haftalar sonra bir film izlerken ya da birisi bir şey dediğinde aniden hatırlıyorsak o rüyanın mutlaka bize bir mesaj vermeye çalıştığından bahsetti. Rüyalarımızı hatırlamanın yaşamımızla ilgili çok büyük bir destek aldığımızın göstergesi olduğunu yalnızca harekete geçmemiz gerektiğini, eğer bu sorumluluğu alamıyorsak rüyamızı yorumlatmanın bir anlamı olmadığını belirtti.

Ayrıca Elçi, her rüyanın, her sembolün parmak izi gibi kişinin kendisine ait olduğunu dolayısıyla yorumların da kişiye özel olduğunu, ve çeşitli kaynaklar üzerinden klasikleşmiş rüya yorumlarını okuyarak doğru mesaja ulaşılamayacağını örneklerle anlattı. Sohbet sonunda ‘Rüya Balonu’ isimli Kişisel Gelişim uygulamasıyla katılımcıların bilinçaltlarında bir yolculuğa çıkmasına yardımcı oldu ve merak edilen tüm soruları yanıtladı.

Agora Alışveriş Merkezi İcra Kurulu Başkanı Hasan Noyan, Agora Sohbetlerinin ziyaretçiler tarafından yoğun ilgi ile takip edildiğini, hayata dair birçok konuyu ve alanlarında uzman konukları Agora Sohbetleri ziyaretçileriyle buluşturduklarını belirterek, 20 Mayıs Cuma Günü Terapist ve Yetenek Uzmanı Meltem Karataş ile ‘’ Çocuğunuzun Yeteneğini Keşfedin’’ konulu sohbeti kaçırmamaları için tüm İzmirlileri Agora Sohbetlerine davet etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.