Agora Alışveriş Merkezi'nde Sevgi Kurabiyeleri Atölyesine Yoğun İlgi

Agora Alışveriş Merkezi'nde Sevgi Kurabiyeleri Atölyesine Yoğun İlgi

Agora Alışveriş Merkezi bayan ziyaretçilerini bir adım öne taşıyan; bünyesinde birbirinden eğlenceli ve öğretici etkinlikler gerçekleştiren Agora Kadınlar Kulübü Sevgililer günü etkinlikleri ile devam ediyor. 

Agora Sohbetleri’nin ve Kadınlar Kulübü’nün ortak etkinliği ile gerçekleşen İmse Pasta Şefi Dila Tanık ile ‘’ Sevgi Kurabiyeleri Yapımı’’ 17 Şubat Cuma günü saat 16.00’da Agora Alışveriş Merkezi A blok etkinlik alanında ziyaretçilerle buluştu. 


17 Şubat Cuma günü İzmir Mutfak Sanatları Enstitüsü’nden Pasta Şefi Dila Tanık ile gerçekleşen ‘’Sevgi Kurabiyeleri Yapımı’’ Agora Alışveriş Merkezi A blok etkinlik alanında yapıldı. Bu keyifli etkinliğe ücretsiz olarak katılan ziyaretçiler sevdiklerine özel kurabiye süslemeleri yaptılar. Etkinlikte katılımcılar, Dila Tanık tarafından pişirilmiş kurabiyelerin ve cup cakelerin üstlerini rengârenk süslemeler ile zevklerine göre süslediler. 
Sevdiklerine tatlı sürprizler hazırlamak isteyenlerin katılımıyla gerçekleşen etkinlikte şeker hamurunun açılması, renklendirilmesi ve şekillendirilmesi İmse Pasta Şefi Dila Tanık tarafından gösterildi. Tanık’ın özel olarak getirmiş olduğu krema ile katılımcılar kendilerine verilen cupcakelerle sevdiklerine özel süslemeler yaptılar. Tanık, Agora Kadınlar Kulübü üyeleri ile birlikte Sevgililer günü için sevdiklerine hediye edebilecekleri kurabiyeleri yaparken, katılımcıların evlerinde rahatlıkla yapabilecekleri cupcake tariflerini de her üyeye hediye etmeyi unutmadı.


Agora Alışveriş Merkezi Pazarlama Müdürü Müge Menteş Üstünoğlu , 17 Şubat Cuma günü gerçekleşen etkinlikte Sevgililer gününe özel cupcake yapım atölyesinin  yoğun ilgi gördüğünü belirterek, kendi yaptıkları kurabiyeleri sevdiklerine armağan etmek isteyen üyelerin aldığı keyiften duydukları memnuniyetini dile getirdi. Üstünoğlu, 17 Şubat Cuma günü 'Yaşamda Değişim ve Dönüşüm Sırları' ile Leyla Bilen’i konuk edeceklerini dile getirerek bütün İzmir’lileri bu keyfili etkinliğe davet etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.