Agora Alışveriş Merkezi'nden çocuklara özel etkinlik!

Agora Alışveriş Merkezi'nden çocuklara özel etkinlik!

Nickelodeon’un birbirinden eğlenceli oyunları sömestr tatilinde Agora Alışveriş Merkezi’nde çocuklarla buluşacak

Birbirinden renkli aktivitelerin yer alacağı “Nickelodeon Gaming Zone” lisanslı çocuk etkinliğinde çocuklar sömestir tatillerini dopdolu geçirecekler. Okulların sömestir tatiline girmesiyle birlikte 18-26 Ocak tarihlerinde 12.00 – 19.00 saatleri arasında yapılacak seanslarda çocuklar Agora Alışveriş Merkezi’nde buluşarak birbirinden eğlenceli aktiviteler gerçekleştirecek, şarkılarla dans edecek ve hatıra fotoğrafı çektirecekler. 

Ayrıca, ücretsiz olarak düzenlenecek Nickelodeon Gaming Zone etkinliğinde, 4 muhteşem çizgi film karakterini özel bir alanda toplayarak, hem çocuklar hem de yetişkinler için eğlencenin kapılarını açılacak. Sponge Bob, Dora Explorer, Shimmer Shine ve Blaze çizgi filmleriyle ziyaretçiler şans, eğlence, bilgi, yetenek ve dikkatlerini kullanarak eğlencenin yeni boyutuna adım atacak. Nizkelodeon’un en sevilen 4 çizgi filmi bir arada bulacak ziyaretçilerimiz 9 gün boyunca eğlenceye doyacak.

Agora Çocuk Kulübü Ocak Ayında Minikleri Bekliyor!

Agora Çocuk Kulübü, her hafta sonu Agora Alışveriş Merkezi’nde gerçekleşen atölyelerde,  çocuklarımızın kendi başlarına veya aileleriyle beraber kaliteli zaman geçirebilecekleri, el becerilerini geliştirebilecekleri, görsel ve işitsel zekayı artıcı, düşünme becerileri sağlayan aktivitelerle çocuklarımızı çabalayan, sorgulayan, yaratıcı ve mutlu yetiştirilmesine katkıda bulunabilmektedir. Bireysel ve takım halindeki çalışmalarda eğlenerek öğretmeyi hedefleyen atölyelere tüm çocuklarımız davetlidir. 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.