AGORA ALIŞVERİŞ MERKEZİ’NE BEKLİYORUZ!

AGORA ALIŞVERİŞ MERKEZİ’NE BEKLİYORUZ!

Anneler günü yaklaşırken, değerli annelerimizin anneler günü hediyeleri ve birbirinden özel kampanyalar Agora Alışveriş Merkezi’nde sizleri bekliyor!

 

%70’e varan sezon indirimleri ve cazip kampanyalar ile birçok hediye seçeneği Agora Alışveriş Merkezi’nde. Seçkin mağazaları bünyesinde bulunduran Agora Alışveriş Merkezi; annenize hediye seçiminizi hem kolaylaştıracak hem de muhteşem fırsatlara dönüştürecek.

ANNELER GÜNÜ’NE ÖZEL FİLİZ ÖZKOL İLE ASTROLOJİ SOHBETİ!

Ünlü Astrolog Filiz Özkol, 12 Mayıs Cuma günü “Astroloji Sohbeti” organizasyonu ile sevenleriyle buluşacak.  Astrolog Filiz Özkol 12 Mayıs Cuma günü saat 16:00’da Anneler Günü’ne özel söyleşisi ile bayan ziyaretçiler ile buluşacak.

AGORA CARD’TAN ANNELERİMİZE HARİKA ANNELER GÜNÜ HEDİYELERİ!

Anneler günü yaklaşırken Agora Alışveriş Merkezi’nde yapacağınız alışverişlerinizi fırsata dönüştürme şansı sizleri bekliyor. Agora Card sahibi ziyaretçiler 8- 14 Mayıs tarihleri arasında  tek seferde 250 TL ve üzeri alışverişlerde birbirinden güzel hediyeler veya hediye çekleri kazanıyor. “Anneler Günü Anında Kazan” kampanyası kapsamında Agora Card ile tek seferde 250 TL- 500 TL arası harcamalara 1 adet, 500 TL ve üzeri alışverişlere ise 2 adet sürpriz hediye kazanma fırsatı Agora Alışveriş Merkezi’nde!

ANNELER GÜNÜ’NE ÖZEL BALÇOVA SEMT EVLERİ’NİN EL İŞİ ÜRÜNLERİ AGORA ALIŞVERİŞ MERKEZİ’NDE!

Anneler Günü’nde annesine el emeği farklı bir hediye armağan etmeyi düşünenler için Agora Alışveriş Merkezi farklı bir projeye imza atıyor. Balçova Belediyesi ve Agora Alışveriş Merkezi işbirliği ile Balçova Semt Evleri’nin kursiyerlerine Anneler Günü’ne özel destek verilecek.  Balçova Belediyesi tarafından kurulan Semt Evleri, bayanların topluma kazandırılması ve ekonomik anlamda katkı sağlamak amacı ile faaliyete geçmiştir. Balçova Semt Evleri’nde Meslek Lisesi öğretmenleri; Balçovalı kadınlara mesleki eğitim kursları vermekte ve bu kursların sonucunda üretilen ürünlerin satışını gerçekleştirerek kadınların aile ekonomisine destek vermesini sağlamaktadır.12- 13- 14 Mayıs tarihlerinde Agora Alışveriş Merkezi ve Balçova Belediyesi işbirliği ile Semt Evleri’nde kursiyer olarak yer alan Balçovalı kadınların el emeği ürünleri Agora Alışveriş Merkezi’nde sergilenecek. 3 gün boyunca Agora Alışveriş Merkezi A Blok 1. Kat Üst Geçitte yer alacak etkinlikte; el işi takılar, ahşap boyamalar, renkli & kokulu sabunlar, el nakışları, tel kırma ve ev dekorasyon ürünleri yer alacak. Anneler Günü’ne özel olarak kurulacak stantlarda anneler için farklı hediye alternatifleri sunulacak. Stantlardan elde edilen gelir ile Semt Evleri’nin kursiyerlerine ekonomik olarak destek verilmiş olacak.

ANNELERİNİZLE KEYİFLİ BİR GÜN İÇİN AGORA ALIŞVERİŞ MERKEZİ’NE BEKLİYORUZ!

Anneler gününde annenizi şımartın… Agora Alışveriş Merkezi’nde annenizle güzel bir kahvaltı yapabilir, Agora’nın keyifli bahçelerinde güne mutlu bir başlangıç başlayabilirisiniz. Yaz mevsimi yaklaşırken renkli vitrinlere bakarak, keyifli alışveriş yapabilir, sonrasında da yorgunluğunuzu bir kahve ile atabilirsiniz. Ayrıca, minik ziyaretçiler 14 Mayıs Pazar günü Agora Çocuk Kulübü’nde “Annemize Hediye Yapıyoruz” atölyesinde anneleri ile birlikte önlük tasarlayarak, annelerine hediye edecekler.

14 MAYIS PAZAR GÜNÜ ANNE VE ANNE ADAYLARINA ÖZEL %50 İNDİRİM FIRSATI AGORA SİNEMALARI’NDA!

Anneler Günü’ne özel %50 indirimli sinema keyfi fırsatı Agora Sinemaları’nda. 14 Mayıs Pazar günü Anneler Günü kapsamında tüm anne ve anne adayları Agora Sinemaları’nda sinema bileti %50 indirimli olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.