AGORA AVM’DE “Detoks Festivali” 

AGORA AVM’DE “Detoks Festivali” 

Yeni yılı ışıl ışıl atmosferi, müthiş enerjisi ile karşılamaya hazırlanan Agora Alışveriş Merkezi yeni yıl öncesinde “ Detoks Festivali” düzenliyor.

2019’u uğurlarken neleri geçmiş yılda bırakıp neleri yeni yıla taşıyalım diye düşünenler iki gün boyunca sürecek “ Agora Detoks Festivali”nde konunun uzmanlarını dinleyecek, workshoplara katılarak kendini yenileyecek.  Sağlıklı yaşam konusunda uzmanların bir araya geleceği etkinlikte sağlık güzellik, mutluluk, yoga, nefes, bedenin ritmi, detoks, beslenme konularında uzman konuklar “ Yeni yılda yeni bir ben olabilmek mümkün” diyecek.

Sağlıklı  ve Mutlu Bir Yaşamın İpuçları “Agora Detoks Festivali”nde!

28 Aralık Cumartesi günü saat 13:00’de başlayacak olan Detoks Festivali’nin ilk konuğu Uluslararası Enerji Psikolojisi Uzmanı Dr İnci Erkin olacak. 13:30‘da Mindful Beslenme Uzmanı Yasemin Karaçay, 14:30’da Organik Kozmetik ve Sağlıklı Bakım konusu ile kimyager Levent Kahrıman, saat 15:30’da Kişisel Gelişim Uzmanı Leila Jebelli, 16:00’da ise Dr Uğur Alfatlı Biorezonans ile Sağlıklı ve Dengeli Yaşam konusunda bilgilerini ve deneyimlerini paylaşacak. 

29 Aralık Pazar günü ise saat 13.00’de Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Dr. Fatma Pınar Eroğlu sağlıklı güzelliği, 13:30’da Gönül Köksal yeni yaşam arkadaşı yoga ve meditasyonu, 14:30’da Diyetisyen Safiye Taş Koçyiğit diyette detoks ve öğün yerine geçen detoks içecekleri, saat 15:30:’da Fiziksel Tıp ve Rehabilatasyon Uzmanı Dr Şerafettin Özdoğan bedenin ritmini, son olarak da Nefes Terapisti İkbal Kaya nefes ve hayatı anlatacak. 

Söyleşilerin sonunda gerçekleştirilecek workshoplara da ziyaretçiler ücretsiz katılma imkanı bulabilecek. Etkinlik boyunca sağlık, güzellik, kişisel gelişim, yoga, meditasyon, nefes, estetik, enerji psikolojisi, beslenme konularındaki son gelişmeler etkinliğe katılan ziyaretçiler ile paylaşılacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.