Agora AVM'de yaz okulu başladı

Agora AVM'de yaz okulu başladı

Agora Alışveriş Merkezi’nde dopdolu Yaz Okulu programı başladı.

 

Agora Alışveriş Merkezi’nde dopdolu Yaz Okulu programı başladı. Çocukların yaz tatillerini eğlenceli ve öğretici etkinliklerle geçirebilecekleri Yaz Okulu’nda, çocuklar el becerilerini geliştirirken, keyifli zaman geçirecekler.  Agora Yaz Okulu, 18 Haziran – 20 Temmuz tarihleri arası hafta içi her gün 14.00-17.00 saatleri arasında çocuk etkinlik alanında gerçekleştirilecektir.

Bilgince Eğitim Kurumları işbirliği ile gerçekleştirilen Agora Yaz Okulu’nda; İçimdeki Ressam, Dansa Var Mısın?,  Karaoke, Lego, Palyaçoyla Eğleniyoruz, Hikayeyi yarat, Oyun Hamuru, Kinetik Kum, Mozaik Atölyesi, Hafızam Güçlüdür, Kum Boyama ,Minik Ellerden Heykeller, Şarkılarla İngilizce , Minik Ellerden Heykeller, Puzzel Yapımı yer almaktadır.

AGORA CARD İLE AGORA YAZ OKULU’ NDAN ÜCRETSİZ FAYDALANIN!

Uzun eğitim-öğretim yılı yorgunluğunun ardından çocuklar ve ailelere güzel bir hediye olan  “Agora Yaz Okulu”, miniklerin bilgilerini eğlenerek geliştirmeye ve sanat alanındaki yeteneklerini ortaya çıkarmaya yönelik olarak planlanmıştır. 4 hafta sürecek eğitici ve eğlenceli atölyelerin yer alacağı “Agora Yaz Okulu” projesinden çocuklar ücretsiz olarak yararlanabileceklerdir. Agora Yaz Okulu’na katılım sağlamak için Agora Card sahibi olmanız yeterli olacaktır.

Ziyaretçiler Agora Card’larını danışma noktasından ve/veya etkinlik alanında ücretsiz olarak Agora Card başvurusunda bulunabilirler.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.