AGORA EĞLENCE MERKEZİ ŞİMDİ ANATOLİUM MARMARA AVM’DE!

AGORA EĞLENCE MERKEZİ ŞİMDİ ANATOLİUM MARMARA AVM’DE!

7’den 70’e hitap eden ve aile konseptiyle her zaman öne çıkan Agora Eğlence Merkezi; İzmir, Adapazarı ve Antalya’dan sonra şimdi İstanbul’da Anatolium Marmara AVM’de açıldı.

Hizmete açıldığı günden bugüne aileler tarafından hafta içi ve hafta sonu en fazla tercih edilen aktivite merkezleri haline gelen Agora Eğlence Merkezleri, yeni işletmesi olan Agoraland 4 Mayıs Cuma günü ziyaretçilerine kapılarını Anatolium Marmara AVM’deaçtı. 
Açılışa; Odak İnşaat Mühendislik, Madencilik San ve Tic A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Gürcan Oral’ın, Yönetim Kurulu Üyesi İrem Oral Kayacık, yönetim Kurulu Üyesi Kerem Oral, İcra Kurulu Başkanı Hasan Noyan katılım göstermiştir. 

15 yıllı aşkın alışveriş merkezi yönetimi tecrübesini İzmir ,Sakarya ve Antalya illerinde sürdüren Agora, bölgelerinin en dinamik, en tercih edilen ve en yenilikçi adresi olmaya devam etmektedir. Birbirinden seçkin yüzlerce markanın yer aldığı Alışveriş Merkezler’inde7’den 70’e tüm ziyaretçilerin keyifli zaman geçirebileceği geniş eğlence ve oyun parkurlarıyla, zengin oyun çeşitleriyle Agoralandİstanbul Anadolu Yakası’nda renkli bir dünyanın kapılarını açtı.Yaklaşık 2.200 m2’lik alana sahip olan Agora Eğlence Merkezi’nde Bandit Ekspres, Hurricane 360, StormRacer ve StormRider gibi dünya çapında ilgi gören pek çok oyun ziyaretçilerin keyifli zaman geçirmelerini sağlayacak. 
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.