Agora Lions Kulübü'nden hastaneye bağış!

Agora Lions Kulübü'nden hastaneye bağış!

Agora Lions Kulübü,Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne cihaz bağışladı…

İzmir Agora Lions Kulübü, Tepecik Eğitim  ve Araştırma Hastanesi Çocuk Hemetoloji ve Onkoloji Kliniğine cihaz bağışladı. Yaklaşık 50 bin Türk Lirası değerindeki cihaz ile çocuk kanserinde daha iyi  tanı konulacak.

Agora Kulübü Başkanı Nurcihan Orhun, bu cihazın çocuk lösemi hastalarının tanı ve tedavisinde iki hekimin birlikte değerlendirebileceği çift baslıklı mikroskop olduğunun açıklamasını yaparak”, Cihazın alınması için, gerekli olan miktara ulaşmada bir cok kişinin desteği oldu. Agora Avm de on beş gün süreyle yaptığımız kermeste standımızda nöbetleşe görev yapan Agora kulübü üyelerimizin emekleri unutulamaz. İzmir Sanayici ve İş İnsanları Derneği Başkanı Hasan Küçükkurt ve arkadaşları da destek verdi.Yaptığımız kampanyaya emek veren arkadaşlarımıza ve bağışçılarımıza yürekten teşekkür ediyorum” dedi.
 
Kampanyada toplanan paralarla satın alınan cihaz, hastane yetkililerine törenle takdim edildi. Lions R Yönetim Çevresi Genel Yönetmeni Zeynep Kocasinan ile Agora Lions Kulübü üyeleri ve katkı koyan lionların katıldığı törende hastane yetkilileri bağış mikroskobun hastalıkların teşhisinde önemli katkıları olacağını belirterek teşekkür etti.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.