Agora Lions'tan KİTVAK yararına kermes düzenlendi

Agora Lions'tan KİTVAK yararına kermes düzenlendi

Agora Lions Kulübünün Agora AVM’de KİTVAK yararına gerçekleştirdiği kermes ve büyük ilgi gördü.

Kemik İliği Transplantasyon ve Onkoloji Merkezi Kurma ve Geliştirme Vakfı (KİTVAK) ile Agora Lions Kulübü işbirliği ile Agora AVM’de gerçekleşen kermesin geliri  geçtiğimiz günlerde açılan Abdülrezzak Sancak Konukevi’nin eksiklerinin giderilmesinde kullanılacak. Kermes 30 Aralık’a kadar İzmirliler’i KİTVAK yararına yardımda bulunmaya davet ediyor.

Agora Lions Kulübü Başkanı Bahire İlgüy, kermesle ilgili şunları söyledi; “2017-2018 yılı çalışma dönemimizde programlarımızdan bir tanesi KİTVAK’la ortak birtakım çalışmalar yapıp kanser hastası çocuklarımıza ihtiyaçları olan bazı şeyleri temin etmekti. Bildiğiniz gibi dün 9 Eylül Üniversitesi’nde yeni bir misafirhane açıldı. Orada birtakım eksikler var, özellikle cihaz yönünden, monitörler… Bunlarında temin edilebilmesi çok ufak rakamlar değil. Bizde böyle bir çalışma yaparak elimizden gelen desteğin en iyisi vermeyi uygun gördük.

KİTVAK yönetimi ve Agora AVM Yönetimi’nin desteği ile gördüğünüz bütün hediyeler kulübümüz tarafından temin edildi. Hiçbir zaman ‘Ne olur bağış yapın’ değil, ‘Bir kura çekin, hediyenizi alın, bağışımız KİTVAK’a gitsin’ şeklinde yapıldı.3 gündür inanılmaz bir ilgi ile karşılaştık. Bu yüzden 30 Aralık akşamına kadar devam etme kararı aldık.

Bir de hediyelerimizin yerine yenilerini temin ederek halkımızın desteği ile elimizi bir kuruşuna sürmeden kermesin tüm gelirini KİTVAK’a gönderiyoruz. KİTVAK yönetimi ile çalışma halindeyiz. Tabi bu hem ruhumuza iyi geliyor, hem çalışmamızı destekliyor” dedi.

EGE ÜNİVERSİTESİ'NDE YILBAŞI EĞLENCESİ

Agora Lions Kulübü olarak KİTVAK ile başka konularda da işbirliği yaptıklarını anlatan Başkan İlgüy “KİTVAK ile ilgili çalışmalarımız sadece kermeslerle sınırlı kalmıyor. Yakın zamanda 27 Aralık’ta Ege Üniversitesi’nde yatan çocuklarımıza yılbaşı eğlencesi düzenleyeceğiz. Palyaçolarla, müzikle ve sevinecekleri hediyelerle KİTVAK’la olan çalışma için bir yılbaşı kutlaması planda var. Sezon içerisinde talep ne gösterirse o tarafa gideceğiz. Agora Lions Kulübü’nün projesi olan bir köyü var. O köye de desteğimiz olacak. Kadına ait istihdama yönelik bir proje olacak. Onu da bu dönemin sonuna kadar ortaya çıkarmış olacağız. Bir de sakız ağacı ormanı projemiz var. Bu ara çok yoğun olduğumuz için çok fazla eğilemedik. Daha doğrusu ormanın içinde bir Agora Lions korosu yapılacak ve onun çalışmaları hızla devam ediyor. Biz İzmir’in yardımına olacak her konuda elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.