Agora Moda ve Alışveriş Festivali'ne büyük ilgi

Agora Moda ve Alışveriş Festivali'ne büyük ilgi

İzmir’in en gözde yaşam merkezi olan Agora Alışveriş Merkezi ziyaretçilerine sunduğu yenilikler ve indirim fırsatlarıyla 2017’e veda ederken düzenlediği birbirinden eğlenceli yılbaşı etkinlikleri ve kampanyalara ev sahipliği yaptı.

22- 23- 24 Aralık tarihlerinde Agora Alışveriş Merkezi’nde gerçekleştirilen “Yeni Yıl Moda ve Alışveriş Festivali’nde” 7’den 70’e herkese hitap eden etkinlikler ve %70’e varan mağaza indirimleriyle alışveriş keyfi tüm İzmirliler tarafından yoğun ilgi gördü. Defileden konserlere, çocuk etkinliklerinden fotoğraf çekilme alanlarına kadar birçok etkinliğin yer aldığı Agora Moda ve Alışveriş Festivali’nde yeni yıl öncesi alışveriş keyfi eğlenceye dönüştü.

 İZMİR EKONOMİ ÜNİVERSİTESİ MODA VE TEKSTİL TASARIM BÖLÜMÜ ÖĞRENCİLERİNİN DEFİLESİ BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI!

Konuk ettiği modacılar ve gerçekleştirdiği etkinlikler ile her zaman genç tasarımcılara destek veren Agora Alışveriş Merkezi; İzmir Ekonomi Üniversitesi Moda ve Tekstil Tasarımı Bölümü Öğretim Görevlisi Jörn Fröchlich’in yönlendirilmeleriyle 2. Sınıf öğrencilerinin tasarladığı 2017 sonbahar/ kış “Gömlek Koleksiyonu” yer aldı. Sonrasında ise 3. Sınıflar tarafından yürütülen “Kavramsal Yapısöküm” tasarımları Agora Alışveriş Merkezi ziyaretçilerinin beğenisine sunuldu.  Defile sonunda ise 4. Sınıf öğrencilerinin mezuniyet projeleri olarak sergilenen “Yeni Romantizm” koleksiyonu Defile18’deydi. 22 Aralık Cuma günü gerçekleşen bu çok özel defile moda severlerle Agora Alışveriş Merkezi’nde buluştu. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.