Agora Rotaract Kulubü'nden Farkındalık Eğitimi!

Agora Rotaract Kulubü'nden Farkındalık Eğitimi!

Agora Rotaract Kulübü Derneği, Buca Engelliler Derneği ve Buca Belediyesi Yarı Zamanlı Okul Öncesi Eğitim Merkezleri ile birlikte farkındalık eğitimleri gerçekleştirdi.

Agora Rotaract Kulübü Derneği, Buca Engelliler Derneği ve Buca Belediyesi Yarı Zamanlı Okul Öncesi Eğitim Merkezleri ile birlikte 5-7 yaş arası çocuklara görme engeli ve yürüme engeli için empati oluşturan farkındalık eğitimleri düzenlendi. Buca Engelliler Derneğinin engelli farkındalık çizgi filmi izlendikten sonra engellilerin yaşadığı sorunlara dikkat çeken parkurlarda göz bantları , baston, tekerlekli sandalye ile çocuklara farkındalık eğitimi verildi. Sonrasında Agora Rotaract Kulubü tarafından basımı yapılan Kültür Bakanlığı onaylı “Agora’dan Coğrafi İşaretler” kitapları hediye edildi.

1-3.jpg
Agora Rotaract Kulübü gerçek gıda ve coğrafi işaretlerin öğrenimini kolaylaştırmak ve önemini anlatmak için ilk okul öğrencilerine hitap eden bir hikaye kitabı yazarak basımını gerçekleştirdi. Kulüp üyesi tarafından yazılan "Agora'dan Coğrafi İşaretler" hikaye kitabı Kültür Bakanlığı onayı alarak bandrollü şekilde basıldı. Kitap ücretsiz olarak okullarda dağıtılmaya devam ediyor.

1-1.jpg2-3.jpg

basliksiz-1.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.