Agora Sohbetlerinde Cilt Yenileme Yöntemleri

Agora Sohbetlerinde Cilt Yenileme Yöntemleri

Seçkin markaları ve kaliteli restaurantları ile İzmirlilerin buluşma noktası olan Agora Alışveriş Merkezi; Agora sohbetleri etkinliğinde bayanların dikkatini çekecek önemli konulara yer vermeye devam ediyor. 

10 Ocak Cuma günü Agora Sohbetleri’ne Uzman Dermatolog Dr. Melda Demirtaşoğlu konuk oldu. Saat 16.00’da başlan söyleşide Uzman Dermatolog “Cilt Yenileme Yöntemleri’’ ile ilgili dinleyicilere önemli bilgiler aktardı.

Agora sohbetleri ve Agora kadınlar kulübünün bu hafta ki konuğu Özel Derim Dermatoloji Dal Merkezi'nin Uzman Dermatoloğu Dr. Melda Demirtaşoğlu oldu. Demirtaşoğlu, söyleşisinde katılımcılara yaş gruplarına göre cilt bakım yöntemleri aktarırken, gençler için ileriki yaşlarda ciltte oluşabilecek kırışıklıkları önleyici teknikleri anlatmanın yanı sıra, orta yaşlı ziyaretçiler için ise kırışıklıkları gidermede kullanılan tedavileri paylaştı. Ayrıca, lazerle cilt yenileme tedavilerinde kırışıklıkların tedavisi ve deri sarkmalarının giderilmesinin kişiyi sosyal yaşamdan alıkoymadan, kısa sürede geçebilen kızarık ve soyulma dışında herhangi bir yara gelişmeden olduğunun altını çizdi..  Tüm bayanların ilgisini çeken botox yöntemi ile ilgili de bilgi paylaşarak, söyleşi sonrasında da katılımcıların merak ettikleri konularda sorularını cevapladı. Uzman Dr. Melda Demirtaşoğlu, cilt yenileme işleminin uzman dermatologlar tarafından ve tamamen steril bir ortamda yapılması gerektiğini dinleyicilere aktarırken; sivilce izleri, çillenme, yara izleri ve damar çatlamaları gibi izlerinde bu yöntem ile yok edilebildiğini sözlerine ekledi.

17 Şubat Cuma günü gerçekleştirilecek olan sevgi kurabiyeleri atölyesi ile agora sohbetleri tüm hızıyla devam ederken, sevdiklerinizi mutlu edeceğiniz birbirinden güzel kurabiyeler bu atölyede yapılacak. 
Agora Alışveriş Merkezi Pazarlama Müdürü Müge Menteş Üstünoğlu, Agora sohbetlerinde konusunda uzman konukları ağırlamaya ve kadınlar kulübünde bayanları yakından ilgilendiren özel konulara yer vermeye devam edeceklerini dile getirdi.  Üstünoğlu, 17 Şubat Cuma günü Agora Sohbetlerinde saat 16.00’da Sevgililer gününe özel gerçekleşecek olan “İmse Pasta Şefi Dila Tanık ile Sevgi Kurabiyeleri ‘’ konulu sohbete de tüm ziyaretçilerini davet etti. 


 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.