AGORA SOHBETLERİNDE ‘’NEFES ALMA PROBLEMLERİ’’ KONUŞULDU!

AGORA SOHBETLERİNDE ‘’NEFES ALMA PROBLEMLERİ’’ KONUŞULDU!

moda ve alışverişin vazgeçilmez adresi Agora Alışveriş Merkezi; ziyaretçilerini daha ayrıcalıklı ve özel hissettirmek amacıyla Agora Sohbetleri’nde birbirinden önemli konukları ağırlamaya devam ediyor.

 

6 Ocak Cuma günü saat 16:00’da gerçekleşen Agora Sohbetleri’nde Kulak Burun Boğaz Uzmanı Opr Dr. İbrahim Korhan “Nefes Alma Problemleri ” konusu ile ziyaretçilerle buluştu.Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. İbrahim Korhan, A blok aktivite alanında gerçekleşen söyleşisinde burunda ki şekil bozukluklarına bağlı nefes alma problemlerinden bahsetti.

Nefes Alma Problemleri İçin Çözümler Agora Sohbetlerinde Anlatıldı!

Opr.Dr İbrahim Korhan, Agora Sohbetlerinde eğri burun ve bu nedenle kişilerin nefes alma problemleri için tedavi yöntemlerini  anlattı. Burun eğriliği probleminin geçmiş yıllara oranla daha kolay bir şekilde çözülebildiğinden bahseden Korhan, burun eğriliği olan hastalara yapılan ameliyatların kısa sürede tedavi edildiğini, estetik ameliyatlara göre daha ağrısız geçtiğini anlattı. Fakat hasta burunda ki şekil bozukluğundan memnun olmadığı takdirde o ameliyatın estetik ameliyata döneceğini söyleyen İbrahim Korhan estetik ameliyatların süreçlerinin uzun olduğunu  söyledi. Estetik ameliyat sonrası ev de bakımın önemli olduğunun altını çizen İbrahim Korhan, kişinin burunun iyileşme sürecinde çok dikkat etmesi gerektiğini de sözlerine ekledi. Daha sonra ziyaretçilerin sorularını yanıtlayan Op. Dr. İbrahim Korhan, eğri olması nedeniyle  nefes alamayan ve güzel görünmeyen bir burun ve bu burunun yarattığı sıkıntıların kişileri günlük yaşamda başarısızlığa ve mutsuzluğa ittiğini ve tüm bu sorunların ameliyatla kolayca aşılabildiğini sözlerine ekledi.Agora Alışveriş Merkezi İcra Kurulu Başkanı Hasan Noyan, Agora Alışveriş Merkezi ziyaretçilerinin günümüz hastalıkları hakkında bilgilenmeleri ve bilinçlenmeleri için alanında uzman doktorları Agora Sohbetleri’ne konuk etmeye devam edeceklerini belirterek, 13 Ocak Cuma günü Dr. Fizyoterapist Hülya Özlem Şener ile ‘’Omurga Sağlığımız ve Egzersizin Önemi ‘’ konulu sohbete bütün İzmirlileri davet etti.

cc.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.