AGORA SOHBETLERİNDE  “YENİ YILDA YENİ BİR BEN”

AGORA SOHBETLERİNDE “YENİ YILDA YENİ BİR BEN”

Agora Alışveriş Merkezi’nin 2011 yılından bu yana, her ayın Cuma günü düzenlediği ve 7’den 70’e herkesin takip ettiği Agora Sohbetleri ilgi çeken konularla ve alanında uzman konuklarla ziyaretçileri buluşturmaya devam ediyor.

 

2017 yılını karşılamanın heyecanıyla Aralık ayında özel bir Agora Sohbetleri programı gerçekleştiren Agora Alışveriş Merkezi, 2 Aralık Cuma günü saat 16.00’da Psikolog Pınar Ersöz Tezer ile Diyetisyen Andaç Yeşilyurt Agora Sohbetleri’nde konuk ediyor.  

PINAR ERSÖZ TEZER KİMDİR?

İzmir’li olan Pınar Ersöz Tezer ilköğrenimini İzmir'de, orta öğrenimini Samsun'da tamamladı. 2004 yılında Uludağ Üniversitesi psikoloji bölümünden mezun oldu. Mezun olduktan sonra özel eğitim, obezite merkezinde çalıştı. Uzun bir süre bir psikiyatristle birlikte çalıştıktan sonra 2008'de İsmer Aile Danışma Merkezi'ni kurdu. Birçok dalda mesleki eğitim alan Ersöz, Agora Sohbetlerinde kendimizi yenileme yollarını anlatacak.

ANDAÇ YEŞİLYURT KİMDİR?

Diyetisyen Andaç Yeşilyurt 22 Nisan 1983 tarihinde Hollanda’da doğdu. İlköğretimi ve lise eğitimini Ankara’da tamamlamıştır. 2008 yılında Başkent Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü’nden mezun olmuştur. Mezuniyet sonrası mesleki eğitimini katıldığı kurs ve seminerlerle devam ettirmektedir. Bunlardan en önemlileri arasında, Harvard Medical School’da katıldığı ‘Obezite ve Kilo Kontrolü Kursu’, İspanyada düzenlenen ‘serbest radikaller ve antioksidanlar’ konulu sempozyum ve San Diego’da Amerikan Diyetisyenler Derneğinin düzenlemiş olduğu ‘Beslenme Fuar ve Konferansı’ yer almaktadır. Beslenme’nin, insan sağlığı ve yaşam kalitesini arttırmaktaki en önemli faktörlerden biri olduğunu söyleyen Yeşilyurt, sağlıklı bir yaşam için sağlıklı beslenmek gerektiğini bunun için neler yememiz gerektiğini nelerden uzak durmamız gerektiğini Agora Sohbetlerinde anlatacak.

Psikolog Pınar Ersöz Tezer ve Diyetisyen Andaç Yeşilyurt  “Yeni Yılda Yeni Bir Ben” konusu ile 2017 yılına yeni bir başlangıç yapmak isteyenlere, geçmişte yaşanan tüm kötü olay ve tecrübeleri bir kenara bırakarak, yeni yılda mutlu bireyler olabilmeleri için yapmaları gerekenleri aktaracaklar. Pınar Ersöz Tezer ve Andaç Yeşilyurt söyleşinin ardından izleyicilerden gelecek soruları da yanıtlayacak.

Agora Alışveriş Merkezi İcra Kurulu Başkanı Hasan Noyan, yılın son ayında çok özel konuklara Agora Sohbetleri’nde yer vereceklerini belirterek, Yepyeni bir yıl öncesi Agora ziyaretçilerine özel sunulacak olan ‘’ Yeni Yılda Yeni Bir Ben’’ konulu söyleşiye tüm İzmir’lileri davet etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.