Agora'da “2017’de Burçları Neler Bekliyor?” Etkinliği

Agora'da “2017’de Burçları Neler Bekliyor?” Etkinliği

Filiz Özkol Agora Yeni yıl etkinliklerine katıldı!

Agora Alışveriş Merkezi, yeni yıl coşkusunu ziyaretçilerine yaşatmak amacıyla 23-24-25 Aralık tarihlerinde birbirinden eğlenceli etkinlikler ve kampanyalar düzenliyor. 2017 yılını karşılamanın heyecanıyla ilk olarak 23 Aralık Cuma günü Agora Sohbetlerinde ünlü astrolog Filiz Özkol sevenleri ile buluştu.

23 Aralık Cuma günü saat 13:00- 15:00 arası Agora Kadınlar Kulübü üyeleri ile “Birebir Astroloji Sohbeti” gerçekleştiren Filiz Özkol, saat 16:00’da Agora Sohbetleri’nin konuğu oldu. Söyleşide 2017 yılında bizleri nelerin beklediğinden bahseden Filiz Özkol; yıldızlar, burçlar ve astroloji ile ilgili merak edilenleri cevapladı.

23 Aralık Cuma günü danışma noktasından kayıt yaptıran Agora Kadınlar Kulübü üyeleri ünlü astrolog Filiz Özkol ile “Birebir Astroloji Sohbeti” fırsatı elde ettiler. Birebir Astroloji sohbeti hakkı kazanan ziyaretçiler, astroloji ve burçlara dair merak ettiklerini özel olarak Filiz Özkol’a sorabildiler. Katılımcıların yıldız haritalarını çıkartan Filiz Özkol, 2017 yılı ile ilgili yorumlarını katılımcılarla paylaştı. 

23 Aralık Cuma günü saat 16:00’da da Agora Sohbetleri’nin konuğu olan ünlü astrolog Filiz Özkol, 2017 yılında burçları ne gibi gelişmelerin beklediği konusunda çarpıcı açıklamalarda bulundu. 2017 yılında burçları neler beklediğini ve 2017 yılının şanslı burçlarının hangileri olduğunu açıklayan ünlü astrolog Filiz Özkol, 2017 yılının tüm dünyaya ve Türkiye’ye neler getireceğini de izleyicilerle paylaştı. Ülkemiz için parlak bir dönemin olacağını söyleyen Özkol 2017 yılının en şanslı burcunun da Koç burçları olduğunu dile getirdi. Burçları aşk hayatlarında neler beklediğini de açıklayan Özkol, her burç için ayrı ayrı 2017 yılında yaşanacak gelişmeleri de paylaştı. Ayrıca, Agora Alışveriş Merkezi ziyaretçileri astroloji ve burçlar üzerine sorularını Filiz Özkol’a yönelterek, merak ettikleri konular hakkında bilgi sahibi oldular.

Agora Alışveriş Merkezi İcra Kurulu Başkanı Hasan Noyan; 2017 yılında da alanında uzman birbirinden değerli konukları Agora Sohbetlerinde ağırlamaya devam edeceklerini belirterek, 24-25 Aralık’ta gerçekleşecek olan Yeni Yıl Etkinliklerine tüm İzmirlileri davet etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.