Agora'da yaz okulu 8 Temmuz’da başlıyor

Agora'da yaz okulu 8 Temmuz’da başlıyor

Agora Alışveriş Merkezi’nde Yaz Okulu,  8 Temmuz’da başlıyor. 

Çocukların yaz tatillerini eğlenceli ve öğretici etkinliklerle geçirebilecekleri Yaz Okulu’nda, çocuklar el becerilerini geliştirebilecek, eğlenirken zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaklar.  Agora Yaz Okulu, 8 Temmuz -9 Ağustos tarihleri arası hafta içi her gün 14.00-17.00 saatleri arasında çocukların güzel vakit geçirmelerine imkân sağlayacak.

Bilgince Eğitim Kurumları işbirliği ile gerçekleştirilecek olan “Agora Yaz Okulu”, 8 Temmuz-9 Ağustos tarihleri arasında hafta içi her gün 14:00 - 17:00 arasında gerçekleşecek. İçimdeki Ressam, Lego, Kinetik Kum, Palyaçoyla Eğleniyoruz, Dansa Varmısın, Hikâyeni Yarat, Karaoke, Oyun Hamuru, Kum Boyama atölyeleriyle çocuklar hem eğitici hem de eğlenceli zaman geçirecekler.

AGORA CARD İLE “AGORA YAZ OKULU” NDAN ÜCRETSİZ FAYDALANIN!

Uzun eğitim-öğretim yılı yorgunluğunun ardından Agora Alışveriş Merkezi’nin çocuklar ve ailelere hediyesi olan “Agora Yaz Okulu”, miniklerin bilgilerini eğlenerek geliştirmeye ve sanat alanındaki yeteneklerini ortaya çıkarmaya yönelik olarak planlandı. 5 hafta sürecek eğitici ve eğlenceli atölyelerin yer alacağı “Agora Yaz Okulu” projesinden çocuklar ücretsiz olarak faydalanabilecekler. Agora Yaz Okulu’na katılmak için Agora Card sahibi olmanız yeterlidir. Ziyaretçiler Agora Card’larını danışma noktasından ya da etkinlik alanından ücretsiz olarak temin ettikten sonra “Agora Yaz Okulu” görevlilerine göstererek tüm etkinlikten faydalanabilecekler

AGORA ALIŞVERİŞ MERKEZİ’NDEN ÇOCUKLARA DOPDOLU BİR YAZ ETKİNLİĞİ….

Eğitici ve eğlenceli atölyeleriyle çocukların el becerilerinin gelişmesine ve rengârenk bir hayal dünyasının oluşmasına katkı sağlamayı amaçlayan Agora Yaz Okulu, dopdolu bir programla başlıyor. Alanında uzman tecrübeli eğitim kadrosu ile Bilgince Eğitim Kurumları işbirliği ile gerçekleşecek olan Agora Yaz Okulu’nda, birbirinden farklı, eğitici ve eğlendirici etkinlikler 14.00-17.00 saatleri arasında Agora Alışveriş Merkezi’nde gerçekleşecek. 


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.