AGORA'DAN OCAK DOĞUMLU MİNİKLERE BÜYÜK PARTİ!

AGORA'DAN OCAK DOĞUMLU MİNİKLERE BÜYÜK PARTİ!

Agora Alışveriş Merkezi, birbirinden farklı ve eğlenceli etkinliklerle çocukların keyifli vakit geçireceği organizasyonları sürüyor.

12 Ocak Cuma günü Ocak ayında doğan 4 – 12 yaş arası minik ziyaretçiler için düzenlenen Agora Doğum Günü Partisi’nde çocuklar eğlenceye doydular.
 

OcakÇocukları Agora Doğum Günü Partisinde Buluştu!


Çocuk Kulübü etkinlikleri kapsamında her ay miniklere özel hazırlanan doğum günü partisinin Ocak organizasyonu 12 Ocak Cuma günü saat 17.00-18.30 arasında Agora Alışveriş Merkezi A Blok Eğlence Merkezi’nde gerçekleşti. Büyük bir pasta şeklinde hazırlanan masanın etrafında toplananOcak doğumlu çocuklarpalyaçolar ile eğlenceli oyunlar oynadıktan sonra özel olarak kendileri için hazırlanan pastanın mumlarını üfleyip dileklerini tuttular.

 

Düzenlenen yarışmalar sonunda finalistlerin hediyelerle ödüllendirildiği partide minikler akranları ile sosyalleşip oyunlar oynama imkânı buldu. Dans ve müziğe doyan çocuklar, yüz boyama ve sosis balon etkinliği ile diledikleri kahramanın kılığına büründüler.Kendileri için özel hazırlanmış sürpriz hediyelerin yanı sıra Agora Eğlence Merkezi’nden de içi dolu oyun kartlarının sahibi olan katılımcılar eğlence merkezi oyunlarıyla da hoş vakit geçirdiler. 
Her ay düzenli olarak yapılan ve gelenekselleşen, 4-12 yaş arası çocukların katılabildiği ve çocuklar ile aileleri tarafından yoğun ilgi gören Agora Doğum Günü Partileri’ne ücretsiz kayıtlarçocukların kimlikleriyle birlikte Agora Danışma Noktası’nda yapılıyor. 
 

Agora Çocuk Kulübü Yine Dopdolu!
 

Agora Çocuk Kulübü Ocak ayında da minikleri eğlenceli ve öğretici atölyeler ile buluşturmaya devam ediyor. 13 Ocak Cumartesi günü 14.00/15.30 saatlerinde Neşeli Balonlar Yapım Atölyesi, 14 Ocak Pazar 14.00/15.30 saatlerinde Sünger Adam Yapım Atölyesi A blok Çocuk Kulübü’nde minik ziyaretçilerin keyifli vakit geçirmelerini sağlayacak. 
 

Eğlenceli Sömestr Etkinlikleri Agora Alışveriş Merkezi’nde!
 

Agora Alışveriş Merkezi’nin sömestr tatili boyunca gerçekleşecek olan birbirinden eğlenceli etkinlikleri ile çocuklar tatil keyfini ikiye katlıyor. Sömestr tatilinin tadını Agora Alışveriş Merkezi’nde çıkartacak olan çocuklar hem yoğun geçen eğitim döneminin yorgunluğunu atacak, hem de yaratıcılıklarını çeşitli aktiviteler ile geliştirebilecek. 22-26 Ocak ve 29 Ocak- 2 Şubat 14.00-18.00 saatleri arasında İçimdeki Ressam Atölyesi, Uzay Kumu Atölyesi,Puzzle Atölyesi, Parmak Kukla Atölyesi, Artistik Atölyesi, Oyun Hamuru Atölyesi, Lego Atölyesi, Slime Atölyesi, Magic Nuddles ile Tasarım Atölyesi, Canavar Dikim Atölyesi ve daha bir çok eğitici atölye çalışmaları ile çocuklar yeni hobiler edinme fırsatı yakalayacak ve interaktif oyunlar ile eğlenceye doyacaklar. 


Ayrıca 20-29 Ocak tarihleri arasında tek faturada 250 TL ve üzeri alışverişlerle danışma noktasına başvuran ziyaretçilere anında birbirinden güzel sürpriz hediyelerin sahibi olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.