Agora'dan yeni sosyal sorumluluk projesi

Agora'dan yeni sosyal sorumluluk projesi

Farklı projelere imza atan Agora Alışveriş Merkezi, sosyal sorumluluk kapsamında gerçekleştirdiği projelerine bir yenisini daha ekledi.

Engelli bireylerin toplumda yaşadığı sorunlara dikkat çeken Agora Alışveriş Merkezi Yönetimi bünyesinde bulunan mağazalarla birlikte engelli ziyaretçilerine her konuda öncelik tanıyor.

Agora AVM ‘’Hizmetlerimizde Önceliklisiniz! ‘’Diyor!


Açıldığı günden bu yana birçok dernek, vakıf ve okula destek veren Agora Alışveriş Merkezi geçtiğimiz dönemlerde de benzer projelerle adından oldukça söz ettirmişti. 14 yıldır engelli ziyaretçilerinin Avm içerisinde hayatını kolaylaştıracak düzenlemeler yapan ve mimari değişikliklerle emsal teşkil eden Agora AVM, Agora Alışveriş Merkezi ailesinin üyesi mağazalarıyla ‘’Hizmetlerimizde de Önceliksiniz’’ diyor. Engelsiz bir alışveriş için; Agora Alışveriş Merkezi’ni tercih eden engelli ziyaretçilere satış danışmanları tarafından öncelik tanıyor ve kasa sırası bekletilmiyor.
Yaklaşık 12 milyon engelli bireyin bulunduğu ülkemizde her engel grubunun yaşadığı zorlukların ayrı olduğunun bilincinde olan Agora Alışveriş Merkezi, engelli ziyaretçilerin avm ziyaretleri ve alışverişleri sırasında kendilerini daha rahat hissetmelerini sağlayan bu projeyle tüm kuruluşlara örnek olacak.

“Agora Alışveriş Merkezi’nde Engelsizsiniz” düşüncesiyle yola çıkan ve bu düşüncesini tüm mağazaları ile paylaşan Agora Alışveriş Merkezi, projeye destek veren mağazaları ile birlikte engelli vatandaşların da rahatlıkla vakit geçireceği bir yaşam merkezi haline gelmektedir.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.