Agroexpo Tarım Fuarı'na Dikili damga vurdu!

Agroexpo Tarım Fuarı'na Dikili damga vurdu!

İzmir Ticaret Odası, Agroexpo Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarı'nda Dikili Sera TDİOSB, Bayındır Çiçekçilik TDİOSB, Kınık Tohum, Fide, Tıbbi Aromatik TDİOSB ve Bergama Süt TDİOSB projelerine ev sahipliği yaptı.

Agroexpo Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarı'nda İzmir Ticaret Odası'nın, yine İzmir'deki tarıma dayalı ihtisas organize sanayi bölgelerini buluşturduğu stand, fuar katılımcılarından yoğun ilgi gördü. Fuarın açılışına katılan Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli, İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger ile birlikte İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Özgener ev sahipliğindeki standı ziyaret ederek projelerin son durumu hakkında bilgi aldı. Ziyarete, Dikili TDİOSB Müteşebbis Heyeti Üyesi Mehmet Şahin Çakan, Dikili TDİOSB Yönetim Kurulu Üyesi Ercan Korkmaz ve Hayrettin Uçak ile Ege ihracatçı Birlikleri Koordinatör Başkanı Jak Eskinazi de eşlik etti.

projects-5505-1643956941450-foto2.jpg

“EMİN ADIMLARLA İLERLİYORUZ”

Dikili Tarıma Dayalı İhtisas Sera Organize Sanayi Bölgesi (Dikili TDİOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Ali Osman Öğmen, meyve sebze ticaret hacminde yılda 1.6 milyar lira artış sağlayacak, üretimi yıllık 80 bin ton artıracak Dikili TDİOSB'nin, yeşil sanayide tüm dünyada önemli bir merkez olacağına inandığını söyledi. Öğmen “Avrupa ve Türkiye’nin en büyük topraksız, tam otomasyonlu, ısıtma ve soğutma için yenilenebilir enerji kaynaklarını kullanan modern sera ve tarımsal sanayi kümelenmesini oluşturmak hedefiyle emin adımlarla ilerliyoruz” diye konuştu.

projects-5505-1643956937862-foto1.jpg

“DOĞRU YOLDAYIZ”

Fuarların projelerin tanıtımı için önemli bir köprü görevi gördüğüne dikkat çeken Öğmen “Burada yatırımcılarla doğrudan iletişime geçip, güçlü bir temas sağlayarak Dikili’ye olan ilgiyi pekiştirme şansını yakalıyoruz” diye konuştu. Öğmen, standlarının buluşma noktası olmasından duyduğu gururu dile getirerek “Ziyaretçilerimize Dikili TDİOSB’yi tanıttık, görüş alışverişinde bulunduk. Standımız hiç boş kalmadı, anladık ki doğru yoldayız” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.