Ahmet Aydın, Çanakkale Şehitlerini andı

Ahmet Aydın, Çanakkale Şehitlerini andı

AK Parti Seferihisar İlçe Başkanı Ahmet Aydın’ın 18 Mart Şehitlerini Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 107. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

18 Mart Şehitlerini Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 107. yıldönümü dolayısıyla anma mesajı yayınlayan AK Parti Seferihisar İlçe Başkanı Ahmet Aydın, "Çanakkale Zaferi’nin 107. Yıldönümünde bu topraklar için can veren tüm şehitlerimizi ve başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm kahramanlarımızı bir kere daha rahmet ve minnetle anıyorum. Ruhlarınız şad, mekânlarınız cennet olsun" dedi.

Başkan Aydın, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Şanlı tarihimizin en destansı mücadelelerinden ve zaferlerinden biri olan Çanakkale Zaferinin 107. yılında, belki de tarihin akışını değiştiren bu büyük zaferin tüm kahramanlarını saygı, minnet ve hürmetle anıyorum.

Çanakkale Zaferi, İstiklal Marşımızda da söylendiği gibi batının silah gücüne karşı, inanç ve iman dolu yüreklerle kazanılmış eşi benzeri olmayan büyük bir zaferdir. Çanakkale’de yazılan bu destan Türk milletine Kurtuluş Savaşını kazandıracak olan direnişi alevlendirmiş ve milli mücadele ruhuna ilham vermiştir. Arıburnu’nda, Seddülbahir’de, Anafartalar’da, Conk Bayırı’nda, Tekketepe’de verilen bu şanlı mücadelenin sonucu olan büyük Çanakkale Zaferi, Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün de söylediği gibi, “bu toprakları bize ebedi vatan yapan” kutsal bir zaferdir.

ak-parti-seferihisar-ilce-baskani-ahmet-aydin.jpeg

Bugün yurtiçinde ve yurtdışında görev yapan, terör örgütleri ile mücadele eden güvenlik güçlerimiz yine aynı ruhla, korkusuzca mücadele etmektedir.

Bu günün bizlere hissettirdiği yoğun duygular içinde, Çanakkale Zaferi’nin 107. Yıldönümünde bu topraklar için can veren tüm şehitlerimizi ve başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm kahramanlarımızı bir kere daha rahmet ve minnetle anıyorum. Ruhlarınız şad, mekânlarınız cennet olsun”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.