Ahmet Aydın'dan bayram mesajı

Ahmet Aydın'dan bayram mesajı

Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayınlayan AK Parti Seferihisar İlçe Başkanı Ahmet Aydın, "Bayramın sevincini yaşarken paylaşmanın güzelliğini de unutmadan etrafımıza dokunmayı ihmal etmeyelim" dedi.

AK Parti Seferihisar İlçe Başkanı Ahmet Aydın, Ramazan Bayramı dolayısıyla yazılı bir mesaj yayınladı. Başkan Aydın, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Başı rahmet, ortası mağfiret ve sonu ebedi azaptan kurtuluş olan bir Ramazan-ı Şerif’i daha en güzel dilek ve duygularla idrak ederek Bayrama kavuştuk. Ramazan Bayramının siz sevgili hemşehrilerim, Seferihisar'ım, vatanım, milletim ve tüm dünya için barış, sağlık ve huzur getirmesini Yüce Allah’tan diliyor, bayramınızı en kalbi duygularımla kutluyorum.

img-20220318-wa0001.jpg

Birlik ve beraberlik duygularımızı pekiştiren bayram her zaman olduğu gibi bu yıl da kalpleri ısıtan iklimiyle küskünlerin barışmasına, dargınlıkların giderilmesine, sevdiklerimize kavuşmamıza vesile olmasını temenni ederim. Bayramın sevincini yaşarken paylaşmanın güzelliğini de unutmadan etrafımıza dokunmayı ihmal etmeyelim.

Sağlık ve huzurla nice Ramazanlara kavuşmak dileği ile Ramazan Bayramımız kutlu olsun.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.