Ahmet Aydın'dan Dekan Kepoğlu’na ziyaret

Ahmet Aydın'dan Dekan Kepoğlu’na ziyaret

AK Parti Seferihisar İlçe Başkanı Ahmet Aydın, yakın zamanda Dokuz Eylül Üniversitesi Necat Hepkon Spor Bilimleri Fakültesi’ne görevlendirilen Prof. Dr. Abdurrahman Kepoğlu’na hoş geldin ziyareti gerçekleştirdi.

Dokuz Eylül Üniversitesi Necat Hepkon Spor Bilimleri Fakültesi’ne görevlendirilen Prof. Dr. Abdurrahman Kepoğlu’na, AK Parti Seferihisar İlçe Başkanı Ahmet Aydın tarafından gerçekleştirilen hoş geldin ziyaretinde Seferihisar’da sporun gelişmesi için yapılabilecek projeler ve Seferihisar Necat Hepkon Spor Bilimleri Fakültesi’nin ihtiyaçları konuşuldu. Başkan Aydın, “Değerli hocamıza yeni görevinde başarılar diliyorum. Kendisi spor bilimine çok sayıda çalışma kazandırmış kıymetli bir değer. Hocamızla birlikte Seferihisar’ımızda sporun gelişmesine önemli katkılar sunacağız” dedi.

fotorafta-soldan-saga-ak-parti-seferihisar-ilce-baskani-ahmet-aydin-dokuz-eylul-universitesi-necat-hepkon-spor-bilimleri-fakultesi-dekani-prof-dr-kepoglu-dr-ogr-uyesi-tolga-sahin.jpeg

DEÜ Seferihisar Necat Hepkon Spor Bilimleri Fakültesi’nin Seferihisar için çok önemli bir değer olduğunu vurgulayan Başkan Aydın, “İçinden nice spor insanları, başarılı sporcular ve spor bilimcileri çıkmış bir fakültenin ilçemize taşınmış olması Seferihisar için çok önemli. Bize düşen Necat Hepkon Spor Bilimleri Fakültesi’nin imkanlarının iyileştirilmesine katkı sunmak ve buradaki birbirinden değerli hocalarımızı, öğrencilerimizi desteklemek. Spor Bilimleri Fakültesi’nin ilçemize gelmesi bizim için çok önemliydi ve o dönemde süreci kolaylaştırmak için üzerimize düşeni yapıp destekledik. Bundan sonra da hocalarımızın ve öğrenci arkadaşlarımızın imkânlarının geliştirilmesi noktasında üzerimize düşeni yapacağız” diye konuştu.

fotorafta-soldan-saga-dr-ogr-uyesi-tolga-sahin-ak-parti-seferihisar-ilce-baskani-ahmet-aydin-dokuz-eylul-universitesi-necat-hepkon-spor-bilimleri-fakultesi-dekani-prof-dr-kepoglu.jpeg

DEÜ Seferihisar Necat Hepkon Spor Bilimleri Fakültesi’nin spor faaliyetlerini rahatça sürdürebileceği bir spor tesisine ihtiyacı olduğunu dile getiren Başkan Aydın, “Burada öğrenim gören öğrenci arkadaşlarımızın derslerini ve antrenmanları rahatça yapabilecekleri; içinde atletizm pisti, futbol sahası, tenis kortu gibi donatıları olan nitelikli bir spor tesisine ihtiyacı var. Bununla ilgili daha önce Dr. Öğr. Üyesi Tolga Şahin hocamızla görüşmelerimiz oldu. Değerli hocalarımızla birlikte bu ihtiyacın giderilmesi noktasında çalışmalarımızı yapıyoruz” ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.