Ahmet Aydın'dan İsmail Yetişkin'e tebrik: Seferihisar'ımıza hayırlı olsun

Ahmet Aydın'dan İsmail Yetişkin'e tebrik: Seferihisar'ımıza hayırlı olsun

Cumhur İttifakı Seferihisar Belediye Başkan Adayı Ahmet Aydın, seçim sonuçları sonrası bir açıklama yayınlayarak, İsmail Yetişkin'i tebrik etti. Aydın, "Seferihisar'ımıza hayırlı olsun" dedi.

Cumhur İttifakı Seferihisar Belediye Başkan Adayı olan Ahmet Aydın, seçimi kazanan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Seferihisar Belediye Başkan Adayı İsmail Yetişkin'i tebrik etti.

Sosyal medya hesabından seçimlere yönelik bir açıklama yayınlayan Aydın, şu ifadeleri kullandı:

“Öncelikle seçimde elde ettiği başarıdan dolayı Cumhuriyet Halk Partisi Seferihisar Belediye Başkan Adayı Sayın İsmail Yetişkin’i tebrik ediyorum.

5 yıllık ilçe başkanlığı dönemimde vatandaşlarımızdan gelen, en fazla ihtiyaç duyulan projelerimiz ile Seferihisar tarihinde ilk defa proje tanıtım toplantısı gerçekleştirdik. Vatandaşlarımızın taktirine sunduğumuz projelerimiz ile diğer adayların da önünü açtığımızı, bu noktada güzel bir kampanya ortaya koyduğumuzu düşünüyorum.

2 aylık bir seçim dönemini daha geride bıraktık. Başta en büyük destekçim olan aileme, yol arkadaşlarıma ve Cumhur İttifakı paydaşlarımıza gönülden teşekkür ediyorum. Bu süreçte bizlere oy veren, vermeyen bütün hemşehrilerime saygı ve sevgilerimi sunuyorum.

Siyaset uzun soluklu maratondur. Vatandaşımızın verdiği karara saygı duymakla beraber, önümüzdeki 5 yılın sonunda yine aynı şeylerin konuşulmadığı bir Seferihisar hayali ile seçim sonuçlarının Seferihisar’ımıza hayırlı olmasını diliyorum."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.