Ahmet Davutoğlu: Kazdıkları Hendeklere Kendiler Düştüler

Ahmet Davutoğlu: Kazdıkları Hendeklere Kendiler Düştüler

Başbakan Ahmet Davutoğlu dokunulmazlıkların kaldırılmasına dair toplanan imzaları tamamladıklarını belirterek son imzayı kendisinin attığını belirtti. Bugün veya yarın AK Partili milletvekillerinin meclise sunulacağını belirten Davutoğlu, hesap vermekten korkanların Meclis'te teklife ne yönde oy kullanacaklarını sordu. Başbakan ayrıca Kilis'e atılan IŞİD roketi ve terör konularında da konuştu.

AK Parti Grup Toplantısı'nda konuşan Başbakan Ahmet Davutoğlu Kilis'e IŞİD tarafından atılan roketlerin ardından, TSK'nın misli ile IŞİD mevzilerini vurduğunu söyledi. 

PKK'nın Diyarbakır'da tuzaklar kurduğunu ifade eden Başbakan, militanların vahşi birer katil olduklarını söyleyerek, hak ettiklerini yaşayacaklarını söyledi. Başbakan ayrıca teröristlerin şehirlerden ve dağlardan tamamen temizleneceğini söyledi

 

 

Dokunulmazlıkların kaldırılması ile ilgili imzalar tamamlandı

Dokunulmazlıkların kaldırılması ile ilgili imzaların tamamlandığını söyleyen Başbakan Davutoğlu, son imzayı kendisinin attığını söyleyerek, bugün veya yarın içerisinde meclise sunularak her şeyin ayan beyan ortaya çıkacağını söyledi. Davutoğlu teklifin çok hızlı görüşüleceğini belirterek, hesap vermekten korkanların teklife ne yönde oy kullanacağını merak ettiğini söyledi.

"Kazdıkları hendeklere kendileri düştüler"

Kandil'e selam gönderenler ve blok siyaseti yapma teklifi sunanların hayal kırıklığına uğradığını söyleyen Başbakan Ahmet Davutoğlu; "Kazdıkları hendeklere kendileri düştüler." diyerek  çukurlardan çıkamamalarını temenni etti. Türkiye'de kanton ve özyönetimcilik uğraşlarının milletin feraseti sayesinde yenilgiye uğrayacağını söyleyen Başbakan, bölgeyi içine çektikleri kaosun herkes tarafından görüldüğünü ifade etti. Davutoğlu ayrıca, çocukların eğitimlerinin aksamasına izin vermeyeceklerini belirterek, evlerinden olanlara kira yardımı yapıldığının altını çizdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.