Ahmet Nur Çebi'den transfer açıklaması!

Ahmet Nur Çebi'den transfer açıklaması!

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, siyah-beyazlı kulübün transfer gündeminde yer alan Talisca hakkında açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş'ın ekonomik gerçekleri olduğunu vurgulayan Ahmet Nur Çebi, "Kulübün durumu ortada, yapacağımız transferleri şov amacıyla yaparsak bunun bize bir faydası olmaz. Bonservisi elinde olan, geleceğimize ışık tutabilecek futbolcuları seçerek devam etmek istiyoruz. Taraftarımız buna biraz üzülebilir ama ben Beşiktaş taraftarına yalan söylemeyeceğim, şeffaf olacağım. Biz geleceğin Beşiktaş'ını kurmak istiyoruz." diye belirtti.

"Talisca, Aboubakar ve Cenk Tosun gündemimize gelmedi"

Talisca'nın transfer süreci hakkında ortaya atılan iddiaları da değerlendiren Çebi, "Talisca, Aboubakar ve Cenk Tosun şu ana kadar gündemimize gelmedi ve gelmeyecek kimsenin gündemde tutulmasını istemiyoruz. Bizim şu anda gündemimizde bu isimler yok, sanırım Beşiktaş taraftarının isteği, arzusu olarak algılattırılıyor ama gerçekler aynı değil. Talisca ve Aboubakar bizim bütçelerimize uygun düşerse gelirler, uygun düşmezlerse gelmezler. Şov yok, gerçekler var." şeklinde konuştu.

 Çebi, "Futbolcularımız ile de konuştuk ve biz bu sezon şampiyon olmak istiyoruz. Hepsinden de söz aldık. Futbolcularımız en iyisini yapacağını ve gayret göstereceğini söyledi. İyi niyet, gayret önemli"dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.