Ahmet Uğur Baran'dan Başkan Tugay'a Tepki

Ahmet Uğur Baran'dan Başkan Tugay'a Tepki

Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay'ın "tek adam rejimi" sözlerini eleştiren Karşıyaka Belediyesi AK Parti Meclis Üyesi Ahmet Uğur Baran, "Son vermek istediğiniz "Tek adamlığınız" için adım atmak sizin elinizde Sayın Başkan." dedi.

Bostanlı Suat Taşer Sanat Merkezi’nde düzenlenen Toplumsal Düşünce Günleri açılış töreninde konuşan Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay'ın sözlerine Karşıyaka Belediyesi Adalet ve Kalkınma Partili (AK Parti) Meclis Üyesi Ahmet Uğur Baran, sosyal medya üzerinden yanıt verdi.

images-2022-02-04t155456-646.jpeg

Başkan Tugay'ın "tek adam rejimi" sözlerini eleştiren Baran, "Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü, Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü, Tesisler Müdürlüğü, İç Denetim Birimi, Teftiş Kurulu Müdürlüğü, Özel Kalem Müdürlüğü, Zabıta Müdürlüğü, Hukuk İşleri Müdürlüğü, Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden oluşan tam 10 müdürlüğü bizzat kendine bağlayan Karşıyaka Belediye Başkanı Sn. Cemil Tugay, "Tek adam rejimine son vereceğiz." şeklinde bir çıkış yapmış. Tek adamlıktan bu kadar haz alırken, böyle bir açıklamada bulunmak gaflettir. Son vermek istediğiniz "Tek adamlığınız" için adım atmak sizin elinizde Sayın Başkan." ifadelerini kullandı.

cemiltugay.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.