Ahşap Palete Can Verdi, Mobilyada Markalaştı

Ahşap Palete Can Verdi, Mobilyada Markalaştı

İşadamı Türker Gündoğdu, sektöre yeni bir soluk getirerek Woodea.Store markasıyla el yapımı dekoratif palet ürünlerle mobilya üretiyor.

Hammadde olarak çam ağacından elde edilen ve lojistik sektöründe kullanılan Europalet adlı ürünü mobilya haline getirdiklerini söyleyen Türker Gündoğdu, iç ve dış mekanlara özel olarak şık ve sıra dışı mobilya üretimi gerçekleştirdiklerini dile getirdi.

Ahşap paletlerin usta ellerde bir mobilya haline geldiğini ve mekanlara farklı bir hava kattığını kaydeden Gündoğdu, “Woodea.Store markasıyla, hem evin içinde hem de bahçe mobilyası olarak kullanabileceğiniz dayanıklı şık ve uygun maliyetli mobilyalar üretiyoruz. Masa, sehpa, salıncak, koltuk, sandalye, oturma grubu ve raf gibi ürünlerimiz farklılık ve şıklık arayanların beğenisiyle karşılaştı. Bireylere olduğu kadar kurumsal firmalar ve belediyelere de satış gerçekleştiriyoruz. woodea.store Instagram adresi ve gittigidiyor.com üzerinden Türkiye'nin her yerine online olarak satış yapıyoruz” diye konuştu.

UZUN ÖMÜRLÜ VE ŞIK ÜRÜNLER

Ahşap malzemenin bir sıcaklığı olduğunu ve bulunduğu mekanda tasarımıyla da bir adım öne çıktığını dile getiren Türker Gündoğdu, şunları söyledi: “Europalet adlı ürün Avrupa Birliği standartlarında kullanılan ve ısıl işlem gördüğü için bakteri ve böcek barındırmayan bir yapıya sahip. Hem dekoratif, hem de uzun ömürlü olduğu için bu ürünü seçtik. İsteyen herkese, evinin veya bahçesinin büyüklüğüne göre mobilyaların renk ve ebadını belirleyebiliyoruz. Üzerinde kullandığımız kumaş kaplama ve yastık gibi malzemeyi de tercihinize göre şekillendirebiliyoruz. Üretim ve satış operasyonu Direktör Ali Çeçen tarafından yürütülen Woodea.Store olarak önümüzdeki ay Çeşme Alaçatı'da bir showroom açmak istiyoruz. Türkiye'de daha çok noktada bulunmak için görüşmelerimiz devam ediyor”

Türkiye'de ilk defa ahşap palet kullanarak bir butik otel açma hayali bulunduğunu dile getiren Gündoğdu, yeni ürünler ve tasarımlarla sektörde büyümek istediklerini de sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.