Ahşap Yontma ve Resim Sergisi İbramaki'de

Ahşap Yontma ve Resim Sergisi İbramaki'de

Ressam ve Sanat Tarihçi Mustafa Çerçi'nin farklı boya teknikleri kullanarak yaptığı insan ve doğa temalı ahşap yontma ve resim sergisi, Kuşadası Belediyesi İbramaki Sanat Galerisi'nde düzenlenen bir kokteylle açıldı. 

Kuşadası Kaymakamı Muammer Aksoy, Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Ayşe Şerifoğlu, Kuşadası Kent Konseyi Başkanı İsmail Tezgel ve sanatseverlerin  katıldığı sergi açılışında Çerçi'nin 2 yıllık çalışmalarından oluşan 36 eser büyük bir beğeni ile karşılandı.
 
Sergi açılışında konuşan Ressam Mustafa Çerçi "Bu alanda eğitim almamama rağmen büyük bir çaba göstererek ve severek belli bir noktaya gelineceğini kanıtladım. Buradan gençlerin sanat çalışmalarına yönelmesini öneriyorum. Sergimize ev sahipliği yapan Kuşadası Belediyesi'ne teşekkür ediyor, siz değerli katılımcılara şükranlarımı sunuyorum" dedi.
 
Böylesine değerli eserlerin Kuşadası'nın kültür sanat yaşamına büyük katkı sağladığının altını çizen Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Ayşe Şerifoğlu, bu eserleri Kuşadalılarla buluşturan Mustafa Çerçi'ye teşekkür etti.
 
Sergide konuşan Kuşadası Kaymakamı Muammer Aksoy "Bu sergi vesilesiyle sanat tarihçi bir hocamızı tanımaktan büyük memnuniyet duydum. Hocamız bu alanda eğitim görmediğini ifade etti. Ancak bu konuda uzman olmasak bile kendisinin eğitim gören birçok kişiden daha nitelikli işler yaptığını kolaylıkla fark edebiliyoruz. Kendisine bu eserleri bizlerle buluşturduğu için teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.
 
Çerçi'nin ahşap yontma ve resim sergisi,  09 Nisan 2017 tarihine kadar İbramaki Sanat Galerisi'nde gezilebilecek.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.