Ahu Tuğba'dan şaşırtan Vatan Şaşmaz açıklaması!

Ahu Tuğba'dan şaşırtan Vatan Şaşmaz açıklaması!

“Vatan Şaşmaz’ın telefonundan Ahu Tuba’nın ismi çıktı” haberlerinden sonra, ünlü oyuncu Ahu Tuğba yakın dostu ses sanatçısı Onur Akay’a telefonda açıklama yaptı.

Polisin, eski manken ve oyuncu Filiz Aker tarafından otel odasında silahla vurulmak suretiyle öldürülen Vatan Şaşmaz'ın telefonunda, ilginç verilere ulaştığı söylendi. Emniyet birimlerinin bazı ünlü isimlerle konu ile ilgili irtibata geçmeye hazırlandığı, bu ünlü isimlerden birinin ise Yeşilçam’ın bir döneme damga vuran isimlerinden Ahu Tuğba olduğu ve Tuğba’nın aynı zamanda Aker ile dostluğunun olduğu iddia edilince, ünlü oyuncudan açıklama geldi. Yakın dostu ünlü sanatçı Onur Akay’la telefonda konuşan Ahu Tuğba, Akay’a açıklama yaptı.
AHU TUĞBA, VATAN ŞAŞMAZ’IN ÖLDÜRÜLDÜĞÜNÜ BUGÜN DUYDU!
Ahu Tuğba’yı telefonla arayan yakın dostu Türk sanat müziği sanatçısı Onur Akay’ın, Instagram adresinden yaptığı açıklamada ilginç bir durum da ortaya çıktı. Tuğba, Vatan Şaşmaz’ın Filiz Aker tarafından öldürüldüğünü ilk kez bugün Onur Akay’dan duydu ve şok yaşadı. Akay ise Tuğba’nın açıklamasını kendi Instagram adresinden paylaştı.
İşte Onur Akay’ın o paylaşımı:
“Vatan Şaşmaz’ın telefonundan Ahu Tuba’nın ismi çıktı şeklinde haberler çıktı. Biraz önce Ahu abla ile telefon görüşmesi yaptım ve Vatan Şaşmaz’ın öldürüldüğünü bile benden duydu ve şok yaşadı. Ahu abla şu an Akdeniz açıklarında bir yatta ve olaydan önce açıldığı için duymamış. Ahu abla konu ile ilgili bana şunları söyledi:
Onur'cum, Filiz Aker'in Vatan Şaşmaz'ı vurduğunu şu an senden duyuyorum. Filiz Aker’i en son yaklaşık 10 sene önce gördüm. Yıllar önce ise ablası Eda Eren’e ev aldırmıştım ama Filiz Aker’le samimiyetim yok sadece ortamlarda görmüşümdür. Vatan Şaşmaz’ı ise hayatımda sadece bir kere yakından gördüm ve hiç telefonla konuşmadım. Benim 20 senedir telefon numaram aynıdır ve herkeste numaram olabilir. Ayrıca ben her önüne gelenle fotoğraf çektiren biriyim. Tanımak ayrı, arkadaş olmak ayrı, dost olmak ayrı, ortamlardan tanımak ve görmek ayrı dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.