AİLE ARASINDA’NIN OYUNCULARI İZMİR’E GELİYOR

AİLE ARASINDA’NIN OYUNCULARI İZMİR’E GELİYOR

BKM’nin yılın en iddialı komedi filmleri arasında yer alan“Aile Arasında” vizyon için gün sayarken, Filmin İzmir galasının tarihi açıklandı

Gülse Birsel’in senaryosunu yazdığı, Ozan Açıktan’ın yönetmenliğinde çekilen, Engin Günaydın, Demet Evgar, Gülse Birsel, Devrim Yakut, Erdal Özyağcılar, Devrim Yakut, Derya Karadaş, Şevket Çoruh, Fatih Artman, Su Kutlu, Deniz Hamzaoğlu, Ayta Sözeri, Devin Özgür Çınar, Ünal Yeter ve Arif Erkin gibi güçlü oyuncu kadrosu ile dikkat çeken filmin“toplama ailesi” izleyenleri hem güldürecek hem de aile kavramını sorgulatacak. 

İZMİR GALASI 2 ARALIK’TA İZMİR OPTİMUM’DA

Aile Arasında’nın İzmir Galası, BKM Ege Bölge Temsilciliği Devajans organizasyonu ile İzmir Optimum’da gerçekleştirilecek. Büyük ilgi görmesi beklenen filmin İzmir Galası 2 Aralık Cumartesi günü İzmir Optimum Cinemaximum salonlarında saat: 16.30’da başlayacak. Filmin oyuncuları saat 16.00’da gösterim öncesi İzmir seyircisi ile buluşacak.

‘EN GÜZEL FİLMLERİ İZMİRLİLERLE BULUŞTURMAYA DEVAM EDECEĞİZ

BKM Ege Bölge Temsilcisi Erhan Gölbey “Bu sinema sezonu seyircileri çok güldürecek yapımlarla karşınızdayız. Aile Arasında filminin başrol oyuncularını ve yönetmeni 2 Aralık’ta İzmir Optimum’da seyirciyle buluşturacağız. BKM Ege Bölge Temsilciliği olarak en güzel filmleri ve oyuncuları İzmirlilerle buluşturmaya devam edeceğiz” dedi.

FİLMİN KONUSU

Filmde Solmaz’ın (Demet Evgar) kızı Zeynep’in (Su Kutlu) Emirhan’dan (Fatih Artman)evlilik teklifi almasıyla fitili ateşlenen olaylar, Solmaz’ın kendisini terk eden kızının babası Neco’nun( Şevket Çoruh) yerine yeni tanıştığı Fikret’i (Engin Günaydın) baba rolünde kız isteme ve düğün merasiminde yanında olmasına ikna etmesiyle başlıyor. 
Aile arasında yapılacak olan düğün için kurulan “toplama aile” ye dahil olan Leyla (Derya Karadaş) ve Behiye (Ayta Sözeri) ile tam olarak arapsaçına dönen olayların konu alındığı film izleyenleri“Aile dediğin nüfus kağıdıyla mı kurulur, kalp bağıyla mı?” sorusunun cevabını kahkahalar attırarak sorgulatacak…
Birbirinden eğlenceli karakterlerin yer aldığı sımsıcak bir aile komedisi olan“Aile Arasında” Bahçeşehir Koleji Sponsorluğunda 1 Aralık’ta vizyona giriyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.