Aile danışmanı Nilgün Akyüz Medya Ege ailesine katıldı

Aile danışmanı Nilgün Akyüz Medya Ege ailesine katıldı

1972 İzmir doğumlu olan Nilgün Akyüz bundan böyle okuyucularıyla Medya Ege'de buluşacak.

Ege üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat bölümü okuduktan sonra 9 Eylül Üniversitesinde Sahne Sanatları Dramatik Yazarlık okuyarak yüksek lisans yapan Akyüz, yaşamı boyunca eğitimin diğer dallarıyla ilgilenerek  birçok vizyon kazandırdı. 

Eğitim hayatının büyük bir kısmını İzmir'de geçiren  Nilgün Akyüz haftanın bir günü yazacak olduğu yazılarla Antalya'dan siz değerli okuyucularına seslenecek. 

Nilgün Akyüz'ün almış olduğu eğitimler: 

Koçluk ve NLP eğitimlerini farklı eğitimler takip etti.  Transaksiyonel analiz, çözüm odaklı terapi, sanat terapisi, oyun terapisi derken sosyoloji bölümünü bitirip Klinik Psikolojisi yüksek lisansını yaparak meslek hayatına hız kazandır. Aile danışmanlığı eğitimlerini alarak Antalya’nın sevilen yaşam koçu ve aile danışmanı olan Nilgün Akyüz halen farklı kurumlarda danışmanlık hizmetiler ve seminerler vermektedir. 

Deneyim ve tecrübelerini okuyucularına güçlü kalemiyle aktaracak olan  Nilgün Akyüz Medya Ege'de ilk köşe yazısını yarın sizler için yazacak. Ailemize yeni katılan değerli Nilgün Akyüz'ü tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum