Ailede ve İşletmeden Mutluluk

Ailede ve İşletmeden Mutluluk

TAİDER Aile İşletmeleri Derneği “Ailede ve İşletmede Mutluluğu” Konuşuyor

TAİDER Aile İşletmeleri Derneği, toplantılarında aile şirketlerindeki ihtiyaçların saptanması, değerler yönetimi, güven ilişkisinin korunması, ailede uyuşmazlıkların etkin yönetimi, kurumsallaşma, nesiller arası devir planlaması, ailede ve işte doğru iletişim gibi aile şirketleri açısından önem taşıyan konuları gündeme taşıyor. TAİDER İstanbul Temsilciliği ev sahipliğinde gerçekleşecek “Ailede ve İşletmede Mutluluk” konulu toplantıda TAİDER üyeleri ve misafirleri bir araya gelecek.

İnsan ne için yaşar sorusu birçok disiplinin ortak araştırma sorusu olarak karşımıza çıkıyor. Bu araştırmaların sonucu ise farklı şekillerde ifade edilse de genel olarak “İnsan mutlu olmak için yaşıyor” cevabına çıkıyor. Yaşamda ise mutluluk daha çok romantik, tali bir konu gibi ele alınmakla birlikte davranış bilimleri mutluluğu “sürdürülebilir motivasyonun en önemli kaynağı” olarak ortaya koyuyor. Bu noktadan bakıldığı zaman sürdürülebilirlik arayışı içinde olan aileler ve işletmeler için mutluluk önemli bir hal alıyor. Ancak bu emek isteyen sürecin sağlıklı işleyebilmesi için mutluluğun tanımı ve onu oluşturan, üzerinde etkili olan unsurlar hakkında bir farkındalığa ihtiyaç duyuyoruz. 

TAİDER’in 22 Kasım 2016 tarihinde InterContinental Otel, İstanbul’da düzenleyeceği  “Ailede ve İşletmede Mutluluk” konulu bu konuşma temel olarak mutluluk ve mutluluğu etkileyen faktörler üzerinde olacaktır.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.