AirPods Pro Lite çok yakında geliyor!

AirPods Pro Lite çok yakında geliyor!

Akıllı saatlerin ardından kablosuz kulaklıklar konusunda da zirveye yerleşen şirket AirPods Pro Lite için kolları sıvadı.

Teknoloji devinin uygun fiyatlı bir AirPods Pro üzerinde çalıştığına dair raporların sayısında artış yaşanmaya başlandı. DigiTimes’in paylaştığı bilgilere göre aktif gürültü engelleme yeteneği ile dikkat çeken bu kulaklığın “Lite” versiyonu yolda.

AirPods Pro Lite fiyatı ne kadar olacak?

Tayvan’da faaliyet gösteren Universal Scientific Industrial (USI) şirketinin AirPods Pro Lite’ın (adı henüz onaylanmadı) ana tedarikçisi olacağı düşünülüyor. Bu model ile birlikte Apple üç farklı fiyat seçeneği sunmuş olacak.

AirPods Pro Lite, 159 dolar fiyat etiketine sahip olan AirPods 2 ile 249 dolar fiyat etiketine sahip olan Pro modelinin arasına konumlandırılacak. Yani 200 dolar civarında bir fiyat göreceğimizi söyleyebiliriz.

Adından özelliklerine kadar birçok detayı henüz kesinleşmemiş olan Pro Lite’nin bu yılın ortalarında tanıtılması bekleniyor. Ancak, iPhone üretimini etkileyen corona virüs salgınının kulaklığın piyasaya çıkışını geciktirebileceği belirtiliyor. Analistlerin beklentisi Pro serisinin yıl sonuna kadar Apple’ın kablosuz kulaklık satışlarının yüzde 40 – 50’lik bölümünü oluşturacağı yönünde.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.