Ajda Pekkan, “Sahne bir illüzyon”

Ajda Pekkan, “Sahne bir illüzyon”

"N Kolay Harbiye Açık Hava" konserleri kapsamında sahneye çıkan Ajda Pekkan, "Sahnenin bir büyüsü, bir illüzyon showu olduğunu düşünüyorum. Bu tarz kostümleri giyme sebebim sizlere olan saygımdandır" dedi.

Ajda Pekkan 2 yıl sonra tekrar çıktığı Harbiye sahnesinin her zaman çok heyecan verici ve farklı olduğunu söylerken, konserin açılışını Dalida’nın klasiklerinden “Mourir Sur Sence” isimli Fransızca şarkı ile yaptı. Bayhan Müzik organizasyonuyla gerçekleşen "N Kolay Harbiye Açık Hava" konserleri kapsamında dün gece Süper Star 3 saat sahnede şarkı söyleyerek adeta insanları büyüledi.

Süper Star, zamansız şarkılarını söylerken "Fikret Şeneş olmasaydı ben olmazdım, bu şarkılar ile biz olmazdık. Sayın Şeneş için lütfen büyük bir alkış istiyorum.” dedi.

58956.jpg

“Sahne bir illüzyon”

Süper Star, Gülşah Saraçoğlu tasarımı beyaz kostümünün açılması ve izleyicilerin beğeni ıslıklarının üzerine "Şarkılarımızı her yerden dinlersiniz, radyodan, CD’den… Ama sahnenin bir büyüsü, bir illüzyon showu olduğunu düşünüyorum. Bu tarz kostümleri giyme sebebim sizlere olan saygımdandır.” dedi.

Ajda Pekkan, yoğun istek üzerine bise çıkarak izleyicilerini kırmadı. 3 şarkı daha söyleyen Süper Star, Harbiye’yi hınca hınç dolduran İstanbullulara unutulmaz bir gece yaşattı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.