AK GENÇLİKTEN ANLAMLI ZİYARET

AK GENÇLİKTEN ANLAMLI ZİYARET

Bayraklı AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından sosyal sorumluluk çalışmaları kapsamında düzenlenen ev ziyaretleri devam ediyor.

Bayraklı AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Serhat Yıldırım ve Sosyal İşler Başkanı Filiz Çalışkan’ın öncülüğünde düzenlenen sosyal sorumluluk çalışmaları kapsamında 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla engelli çocuğu bulunan aile evinde ziyaret edildi.
Konu ile ilgili olarak açıklama yapan Sosyal İşler Başkanı Filiz Çalışkan, Bayraklı gençlik kolları olarak sadece siyasi çalışmalarla değil sosyal ve kültürel çalışmalar da yaptıklarını belirterek “Gençlik Kolları Başkanımız Serhat Yıldırım’ın öncülüğünde yönetim kurulu üyelerimizle birlikte bir çocuğu engelli olan 4 çocuklu bir ailemizi ziyaret edip, yanlarında olmak istedik. Ayrıca yanımızdaki Diş Hekimi ile birlikte aileyi ziyaret edip evdeki çocukların diş tarama ve tedavilerini de yaptırdık. Ayrıca belirli aralıklarda diş tedavilerini de yapmaya devam edeceğiz. Daha önce hakkında bilgi edindiğimiz ailenin mağduriyetini gidermek için devletimizin ihtiyaç sahibi ve engelli çocuğu olan aileleri sağladığı imkanlardan bahsettik ve bu imkanlardan yararlanmaları noktasında kendilerine yardımcı olacağımız ifade ettik” diye konuştu.
Gençlik Kolları Başkanı Serhat Yıldırım ise, insanlara karşı sevgi dolu bir yürekle adım attıklarını dile getirerek, “Attığımız adımların önemli olmadığını düşünerek, sevgiye, kardeşliğe doğru emin adımlarla ilerlemenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu kapsamda sosyal işler başkanlığımızın organizesinde ailemizi ziyaret edip, yanlarında olduk. AK Parti Bayraklı Gençlik Kolları Başkanlığı olarak her daim hemşehrilerimizin yanında ve hizmetinde olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

bayrakli-genclik-1.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.