AK GENÇLİKTEN KADINLAR GÜNÜ SÜRPRİZİ!

AK GENÇLİKTEN KADINLAR GÜNÜ SÜRPRİZİ!

AK Parti Karabağlar Gençlik Kolları, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde çok tatlı bir sürprize imza attı.

Gençler, İlçe Kadın Kolları Başkanı ve aynı zamanda Karabağlar Belediyesi Meclis Üyesi Serap Eyce dışarıda çalışırken, evine gelip, akşam yemeklerini yaptılar.

İzmir’in Karabağlar İlçesi’nde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde çok farklı bir sürpriz yaşandı. AK Parti Karabağlar İlçe Gençlik Kolları Başkanı Şeyhmuz Sinan Yıldız, Dünya Kadınlar Günü’nde ekibiyle birlikte farklılık içinde, farkındalık ortaya seren bir çalışma düşündüler. AK Gençler, sonunda çalışan ve akşam evine yorgun argın gelen bir kadının akşam yemeklerini yaparak, onun iş yükünü ve telaşını hafifletip, ona keyifli bir akşam yaşatmaya karar verdiler.

1-1.jpg

AK Parti Karabağlar Gençlik Kolları, İlçe Kadın Kolları Başkanı ve aynı zamanda Karabağlar Belediyesi Meclis Üyesi Serap Eyce’nin gün boyu yoğun çalışma programını takip edip, evde olmadığı zamanda mutfak alış verişlerini yapıp, evin mutfağına girdiler. Üç kız, iki erkek gençler, mutfakla kolları sıvayıp, aldıkları malzemelerle Başkan Eyce’ye, Kadınlar Günü sürprizini yapmaya başladılar.

2.jpg

Akşamüzeri işlerini bitirdikten sonra evine gelen İlçe Kadın Kolları Başkanı ve Meclis Üyesi Serap Eyce’yi kapıda karşılayan gençler, onu mutfakta hazırlanmış yemek masasıyla karşıladılar. Yorgunluğunun yanı sıra bir lokma dahi bir şey yiyemeden evine gelen Başkan Eyce, gençleri ve hazırladıkları sürprizi görümce hem gururlandı, hem sevindi. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla siyasi hayatında ender yaşadığı sürprizlerden ama çok değerli sürprizlerden birisini yaşadığını belirten Başkan Eyce, “Akşama kadar sahalarda çalışırken, evde ne yemek yapabileceğimi düşünürken bu sürpriz anlatılmaz bir mutluluk oldu. Siyasette olduğum için, AK Partili olduğum için, bu ailenin bir parçası olduğu için bir kez daha Allah’a şükrediyorum. Böylesine ince düşünen gençler oldukça ülkemizin de, partimizin de yolu her daim açık olacaktır. 2023 hedeflerimize doğru durmadan çalışmaya devam” dedi.

3-1.jpg

AK Parti Karabağlar İlçe Gençlik Kolları Başkanı Şeyhmuz Sinan Yıldız ise sürprizlerine sevinen Başkan Eyce’nin ve ekibinin ülke için, partileri için gece gündüz çalıştığını, buna şahit olduklarını, bir nebze olsun onu mutlu edebildiyse, asıl mutluluğu kendilerinin yaşadığını belirterek teşekkür etti.
4-1.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.