AK Kadınlar Bayramda Gazileri Unutmadılar!

AK Kadınlar Bayramda Gazileri Unutmadılar!

AK Parti Karabağlar İlçe Kadın Kolları, Ramazan Bayramı’nda ilçelerindeki 160 gaziyi tek tek arayarak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamını iletip, bayramlarını kutladılar.

Korona virüsü salgının nedeniyle, sokağa çıkma yasağının uygulandığı Ramazan Bayramı’nda AK Parti Karabağlar İlçe Kadın Kolları, bayramı gazileri mutlu etmekle geçirdiler. AK Parti Karabağlar İlçe Kadın Kolları Başkanı ve Karabağlar Belediyesi Meclis Üyesi Serap Eyce, İlçe Başkanı İrfan Doğruca’nın görevlendirmesiyle yönetim kurulu üyeleriyle birlikte, ilçelerindeki gazileri telefonla tek tek arayarak bayramlaştılar.

Karabağlar İlçesi’nde 160 gazinin olduğunu tespit eden Başkan Eyce, yönetim kurulu üyelerine görev paylaşımı yaptırarak, bayramın iki günü bütün gazileri aradılar. Başkan Eyce, “Herkes gibi evlerinden çıkamayan gazilerimizi arayarak onlara Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın selamını ilettik. Cumhurbaşkanımızın selamını duyan bütün gazilerimizin duygu dolu konuşmalarına tanık oldu. Vatanları için görev yaparken hayatlarını bir şekilde devam ettirmeye devam eden gazilerimiz, bizlerin şehitlerimiz kadar başımızı üstündedirler. Onlarla bayramlaşmak, ‘BizBizeYeterizTürkiyem’ sözünün gereğini yerine getirmek de onlar kadar bizi de mutlu etti. Bütün gazilerimizden ve şehitlerimizden Allah razı olsun. Onların sayesinde vatanımızda bütünlük içinde, birlik içinde ve huzur içinde yaşıyoruz” dedi.

unnamed-662.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.