Ak Kadınlar depremi de depremzedeleri de unutmadı!

Ak Kadınlar depremi de depremzedeleri de unutmadı!

Kahramanmaraş merkezli 11 ilde hissedilen ve asrın felaketi olarak kabul edilen deprem gününde İzmir’in AK Kadınları, deprem nedeniyle İzmir’e göçmek zorunda kalan aileleri ziyaret edip depremde ölenleri dua ederek andılar.

Türkiye dün, tam bir yıl önce meydana gelen ve asrın felaketi olarak kabul edilen Kahramanmaraş merkezli depremin yıl dönümünde hüzne boğuldu. Binlerce insanın hayatını kaybettiği Kahramanmaraş başta olmak üzere 11 ilde Türkiye, deprem mağdurlarıyla birlik ve dayanışma halinin yine tam örneğini verdi.

whatsapp-image-2024-02-07-at-10-14-27.jpeg

Deprem bölgesi içinde, illerde depremzedelerin yeniden hayata tutunmaları için maddi ve manevi destekler tüm hızıyla devam ederken aynı büyüklükte olmasa da deprem bölgesinden başka bölgelere gelenlere de birlik içinde dayanışma desteği verildi.

whatsapp-image-2024-02-07-at-10-15-54.jpeg

İzmir AK Parti Kadın Kolları da, İzmir’in deprem bölgesinden en çok göç alan ilçesi Karabağlar‘da depremzedeleri tek tek ziyaret ederek bu zor günün yıldönümünde onların yanında olup desteklerini gösterdiler. AK Parti İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Emel Dalkıran, AK Parti Karabağlar İlçe Başkanı Serap Eyce, AK Partili Kadın yönetim kurulu üyeleriyle gün içinde birçok deprem mağduru aileleri ziyaret ederek onları zor günlerinin yıl döneminde yalnız bırakmadılar.

whatsapp-image-2024-02-07-at-10-17-23.jpeg

AK Parti Karabağlar İlçe Kadın Kolları Başkanı ve aynı zamanda Karabağlar Belediyesi Meclis Üyesi Serap Eyce, depremin olduğu günün ertesi günden başlayarak deprem mağduru aileler için maddi ve manevi seferberlik ilan ettiklerini belirterek, “Karabağlar ’da yaşayan vatandaşlarımız asrın felaketinde birlik, dayanışma ve yardımlaşmanın en güzel halini gösterdiler. Yıl dönümünde bizimle birlikte ilçemizde yaşamayı tercih eden deprem mağduru aileleri ziyaret edip, yıl dönümünde onlarla birlikte olup depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza dua ettik. Allah bu güzel birliğimizi, dirliğimizi bozmasın. Biz birlik içinde olduğumuz sürece her türlü maddi, manevi zorluğundan üstesinden gelecek kadar güçlü milletiz” dedi.

whatsapp-image-2024-02-07-at-10-17-22.jpegwhatsapp-image-2024-02-07-at-10-13-57.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.