AK Kadınlar Üye Ararken Küçük Bir Yıldız Buldular!

AK Kadınlar Üye Ararken Küçük Bir Yıldız Buldular!

AK Parti Karabağlar İlçe Kadın Kolları, yeni üye hareketi kapsamında yaptıkları ev ziyaretlerinde, bir dönem Türkiye’ye Yetenek Sizsiniz yarışmasında damgasını vuran küçük Yusuf Baran Aygün’ü buldular.

Büyümüş olan Aygün, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a seslenerek, “Maskesiz dışarı çıkmayın” dedi. AK Parti Karabağlar İlçe Kadın Kolları Başkan Serap Eyce ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Genel Merkez tarafından bütün teşkilata gönderilen talimatla yeni üye hareketine hızlı başladılar. Mevcut üyeleri arayıp, hatırlarını soran teşkilatın AK Kadınları, yeni üye kazanmak için de ev ev ziyaretlere başladılar.

106107502_10158407676791460_3737742784326590070_o.jpg

Bu ziyaretler kapsamında, yeni üye yapmak için bir eve misafir olan Başkan Serap Eyce ve yönetim kurulu üyeleri, hoş bir sürprizle karşılaştılar. Yetenek Sizsiniz yarışmasında yarı finale kadar çıkan İzmirli küçük Yusuf Baran Aygün, çocuk delikanlısı olarak karşılarına çıktı. Karşılarında AK Kadınların gören küçük Aygün, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a seslenmek istedi.  Başkan Eyce, küçük Baran’ın isteğini kırmadı ve seslenmesine kayıt altına alarak, sosyal medya hesabından paylaştı.

Ünlü minik yıldız Aygün, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la konuşmak istediğini,  onu çok sevdiğini söylerken, “Cumhurbaşkanım, sakın maskesiz dışarı çıkmayın. Kendinizi koruyun” dedi.

Yetenek Sizsiziniz ünlü küçük yıldızının o mesajı:
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.