AK kadınlardan duble destek!

AK kadınlardan duble destek!

AK Parti Karabağlar İlçe Kadın Kolları, evlerinde kendi emekleriyle hazırladıkları baklavaları, korona virüsü salgınında canların ortaya koyarak çalışan sağlık çalışanları ve sosyal vefa destek grubuna moral motive olması için götürdüler.

AK Parti Karabağlar İlçe Kadın Kolları, salgın dönemin hem vatandaşları, hem de salgın döneminde canlarını ortaya koyarak vatandaşlara hizmet eden sağlık çalışanları ve sosyal vefa destek gurubu üyelerini unutmadılar. Özellikle 65 yaş üstü vatandaşları telefonla arayarak ihtiyaçlarını soran, onlara destek olan İlçe Kadın Kolları, bir güzel örneği de korona virüsüne karşı vatandaşların gece gündüz demeden, 24 saat hizmet etmeye çalışanlar için gerçekleştirdiler.

İlçe Kadın Kolları yönetiminde bulunan kadınlar, kendi emekleriyle hazırladıkları tepsi tepsi baklavaları, Sosyal Vefa Destek Grubu çalışanlarına verilmek üzere Karabağlar Kaymakamlığı Yazı İşlerine teslim ettiler. AK Kadınlar, sağlık çalışanlarına da benzer desteği vererek İlçe Sağlık Müdürü’ne sağlık çalışanlarına moral ve motivasyon desteği olabilmesi adına baklavayı teslim ettiler.

İlçe Kadın Kolları Başkanı ve aynı zamanda Karabağlar Belediyesi Meclis Üyesi Serap Eyce, herkesin bu dönemde desteğe ihtiyacı olduğunu, herkesin birbirine destek olabilmek adına elinden ne geliyorsa onu yapabilmesi gerektiğin söyledi. Başkan Eyce “Biz AK Kadınlar da, en yoğun çalışma örneği gösteren ve canlarını ortaya koyarak fedakârca çalışan sağlık çalışanları ve vefa destek grubu çalışanlarına bu şekilde deste olmak istedik. AK Kadınların ürettiği projeyle,  bütün emeği tamamen kendilerine ait ev baklavalarını, bu çalışan kesimimizin tamamına olmasa da bir kısmına ulaşması ve vatandaş olarak her zaman yanlarında olduğumuzu bilmelerini istedik” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.