AK Kadınlardan 'Komşuluk Günü'

AK Kadınlardan 'Komşuluk Günü'

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığı'nın talimatıyla AK Kadınlar, 'Komşuluk Günü' kutlaması gerçekleştirdi.

AK Parti Karabağlar İlçe Kadın Kolları Başkanı Serap Eyce ve yönetim kurulu üyeleri, ilçelerindeki 5 ayrı eve misafir olarak, 'Komşuluk Günü' kutlaması yaptılar.

AK Parti Genel Merkez Kadın Kollarının talimatıyla, AK Kadınlar, 'Komşuluk Günü' etkinliği yaptı. AK Parti İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Dilek Yıldız Büyükdağ'ın ilçelere gönderdiği genel merkezin talimatıyla harekete geçen AK Parti Karabağlar İlçe Kadın Kolları da 'Komşuluk Günü' etkinliğini ilçelerindeki 5 aileye komşu ziyareti yaparak gerçekleştirdiler.

AK Parti Karabağlar İlçe Kadın Kolları Başkanı Serap Eyce ve yönetim kurulu üyeleri, ilçelerindeki değişik mahallelerde bulunan evlere giderek, 'Komşuluk Günlerini kutladılar. 'Komşu komşunun külüne muhtaçtır', 'Bir kahveyle başlayan komşuluğun sohbeti dünyaya bedeldir' söylemleriyle ailelerle biraraya gelen Başkan Eyce; komşuluğun. yardımlaşma, dayanışma ve mutlu yaşamak için sosyal hayatın vazgeçilmezi olduğunu belirterek, "Komşuluk Günü'nü ailelerimizi ziyaret edip onlarla birarada olarak en iyi şekilde değerlendirmeye çalıştık. Komşuluğun önemini anlatmaya ve hatırlatmaya çalıştık; ama gittiğimiz gönül komşularımızın anlatmaya çalıştığımız komşuluğu en iyi şekilde yaşamaya ve yaşatmaya çalıştıklarını görünce daha da mutlu olduk." dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.