AK Kadınlardan Önce Seminer Sonra Toplantı!

AK Kadınlardan Önce Seminer Sonra Toplantı!

AK Parti Karabağlar İlçe Kadın Kolları, her hafta yapılan yönetim ve yürütme kurulu toplantısının bir bölümünü, kadın yönetim kurulu üyelerinin, siyaset ve idari konularda tecrübeli insanlardan eğitim semineri almaya ayırdı.

AK Parti Karabağlar İlçe Kadın Kolları Başkanı ve Karabağlar Belediyesi Meclis Üyesi Serap Eyce, her hafta yaptıkları İlçe Kadın Kolları Yönetim Kurulu toplantısının verimli olduğu kadar eğitimli geçmesi için farklı bir yöntem oluşturdu.  Yönetim kurulu toplantısı öncesi ayrılan zamanı siyasetin ve idari konuların tecrübeli teşkilat mensuplarına ayıran Başkan Eyce, yönetim kurulu üyesi kadınlara siyaseti ve idari olarak toplantı önce mini seminer çerçevesinde eğitim vermeyi amaçladıklarını belirtti.

Başkan Eyce, “Her hafta olmasa da,  yönetim toplantısı öncesi toplantımıza davet ettiğimiz,  teşkilatımızın siyaset ve idari yönden tecrübeli başkanları,  başkan vekilleri, meclis üyelerini toplantımıza davet edeceğiz. Onların siyasi ve idare tecrübelerini, deneyimlerini bizzat dinleyeceğiz. Bu yönetim kurulu kadınlarımıza büyük katkı sağlayacaktır.  Önümüzdeki süreçte parti içi veya meclis içi farklı görevlerde olabilirler. Bu mini seminer, tecrübe paylaşımı eminim onlara, o anlarında çok ama çok katkı sağlayacaktır” dedi.

77378381_1373719549466910_6045251646911414272_n.jpg

AK Parti Karabağlar İlçe Kadın Kolları Başkanlığının ilk toplantısı öncesi mini seminerinin konuğu ise İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi, Karabağlar Belediyesi Meclisi AK Parti Gurup Başkan Vekili Fikret Mısırlı oldu.  Mısırlı, Büyükşehir Belediyesi ve Karabağlar Belediyesi meclis çalışmaları hakkında bilgi verirken, “Karabağlar’da 4 büyük projenin hayata geçirilmesi için mecliste AK Parti gurubu olarak yoğun bir takip içindeyiz. Bu projelerin Karabağlar’a ve Karabağlılara kazandıracağı çok şey var. Meclis üyeleri olarak, ilçemizde yaşayan herkesin faydasına olan projelerin bir an önce yapılmasını için çalışıyoruz“ dedi.


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.