AK KADINLARDAN YENİ YIL SÜRPRİZİ!

AK KADINLARDAN YENİ YIL SÜRPRİZİ!

AK Parti Karabağlar İlçe Kadın Kolları, yeni yıla girileceği gün, polis merkezini ziyaret ederek polislere evlerinde hazırladıkları yiyeceklerle ikramda bulundular.

Polisin salgın döneminde gecesini gündüzüne katarak, canını ortaya koyarak görev yaptığını belirten İlçe Kadın Kolları Başkanı Serap Eyce, “Fedakarca hepimizin can ve mal güvenliği için canları pahasına çalışan emniyet teşkilatımızın mensuplarına moral ve motive olsun düşüncesiyle kadınlarımızın evlerinde kendi elleriyle hazırladıkları yiyecekleri ikram ettik” dedi.

Salgın döneminde sağlıkçılar kadar yoğun çalışan birimlerden biri de emniyet teşkilatı oldu. Salgının yayılarak büyümesinin ardından salgının etkisini azaltmak için getirilen kısıtlamalar, emniyet teşkilatına yeni kontrol görevini de beraberinde getirdi. Kısıtlama döneminde caddeleri sokakları teftiş eden, kapalı olması gereken yerleri denetleyen, kısıtlamaya uymayanlarla ilgili işlemler yapmak zorunda kalan emniyet teşkilatında hemen hemen bütün birimler kontrol görevini de yapmaya başladı.

AK Parti Karabağlar İlçe Kadın Kolları da sağlıkçılardan sonra salgınla mücadelede fedakârca çalışan emniyet mensuplarını unutmayarak örnek bir çalışmaya giriştiler. İlçe Kadın Kolları Başkanı ve Karabağlar Belediyesi Meclis Üyesi Serap Eyce, ilçe kadın kolları yönetiminde bulunan kadınlarla birlikte onların evlerinde hazırladıkları ikramları polis merkezine götürdüler. Karabağlar Şehit Polis Mehmet Şerif Kurt Polis Merkezi’ne giden kadınlar, evlerinde kendi elleriyle hazırladıkları ikramları karakol amirine ve emrinde çalışan polislere ikram ettiler.

İlçe Kadın Kolları Başkanı Serap Eyce, “Sağlıkçılardan sonra salgın döneminde hepimizin sağlığı için yoğun ve fedakarca çalışan polislerimize hem moral ve motivasyon hem de teşekkür mahiyetinde bu ziyareti gerçekleştirdik. Gittiğimiz Polis merkezinde görevli polislerimizin yanı sıra emniyet teşkilatımızdaki bütün polislerin milletimizin can ve mal güvenliği için nasıl fedakârca çalıştıklarını görüyor ve biliyoruz. Bizler de evlerde kalmak zorunda olduğumuz bu kısıtlama dönemlerinde onlar için kendi imkanlarımızla yaptığımız ikramları götürerek destek olmak istedik. Onlar için ne yapsak az” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.