AK KADINLARI AĞLATAN PAYLAŞIM!

AK KADINLARI AĞLATAN PAYLAŞIM!

AK Partili kadınları ağlatan paylaşım...

AK Parti Karabağlar İlçe Kadın Kolları Başkanı Serap Eyce, 24 Haziran seçimlerinde canla başla çalışan yönetimine teşekkür belgesi vererek teşkilatlı çalışmaya örnek oluştururken, sosyal medyadaki paylaşımı yönetim kurulundaki kadınları gözyaşları dökmesine neden oldu.


AK Parti Karabağlar İlçe Kadın Kolları Başkanı Serap Eyce, 24 Haziran seçimlerinden sonra başkanlığı yaptığı yönetiminde örnek bir davranışta bulundu. Başkan Eyce, ramazan ayına denk gelen seçim günlerinde, oruçlu halleriyle mahalleri, evleri ve sokakları dolaşan yönetiminin özverili çalışmasına teşekkür etti. ‘Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Türkiye Cumhuriyeti’nin ilk başkanı olarak seçilmesi ve 27. Dönem milletvekili seçimlerinde gösterdiğiniz başarılı çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum’ notu yazılı teşekkür belgesini yönetim kurulu üyelerine tek tek veren AK Parti Karabağlar İlçe Kadın Kolları Başkanı Serap Eyce’nin bu davranış teşkilat içinde çok büyük takdir aldı.


Başkan Eyce, başarıl belgesi fotoğraflarını sosyal medya paylaşırken yazdıkları ise kadınların gözyaşları dökmesine neden oldu. Teşekkür belgesiyle mutlu olan, çalışmalarının böyle takdir edilmesinden dolayı onur duyduklarını belirten kadınları, gözyaşı dökmelerine neden olan o paylaşım:


‘Onlar Sabah Evlerinden Oruçlu Çıktılar.


Her Mahalleye, Her Eve, Her Sokağa, Her Yokuşa Susuz Girdiler.


Davası Büyük, Lideri Büyük Türkiye’nin Daha Büyümesini İstediler.


Gölge İstemediler.


İhsan Dilemediler.


Sadece AK Kadınlar Sahada Dediler.


Sahura Kadar Dokundukları Her Yüreğe Büyük Türkiye’yi Gösterdiler.


Sözlüsünü Çok Duydukları Teşekkürün,


Yazılısını Da Çok Hakettiler’

 

akkadin.png

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.