AK Parti Adayı Çankırı'dan mahallelere 'Acil Tim' modeli

AK Parti Adayı Çankırı'dan mahallelere 'Acil Tim' modeli

AK Parti Konak Belediye Başkan Adayı Ceyda Bölünmez Çankırı, “Her mahallemizde kamusal hizmetlerde en kısa ve en hızlı şekilde yerinde çözüm üretmek ve müdahale etmek için mahalle muhtarlıkları bünyesinde ‘acil timler’ kuracağız” dedi.

31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimler öncesinde seçim çalışmaları startını veren AK Parti Konak Belediye Başkan Adayı Ceyda Bölünmez Çankırı Hatay Çankaya Mahallesi’nde bulunan 30 apartman görevlisi ile bir araya gelerek sorun ve talepleri dinledi.

unnamed-3.jpg

“KAN TAZELEMEK GEREK”

Siyaset kuramının en önemli maddesinin ‘adalet’ olduğunu hatırlatan Çankırı, Konak’ın hak ettiği değere taşınmadığını hatırlatarak içinde bulunduğu durumu ‘adaletsizlik’ olarak nitelendirdi. Merkezi hükümetin yerel yönetimler bünyesinde bütçeler dışında kendi iştirakları ile de çalıştığını ifade eden Çankırı; “Konak bu kentin en önemli dinamiğidir. Burası kentin kalbidir. Ancak burada sağlıklı kararlar alabilmek adına kan tazelemek gerekiyor. Konak’ın 60 ilden büyük bütçesi mevcut. Biz bu paraların nereye gittiğini gayet iyi biliyoruz. Yıllardır burada siyasi parti farkı yaşatarak vatandaşları hizmetsizliğe boğdular. Yeterli hizmeti alamayan insanlar doğup büyüdükleri mahalleleri terk etmek zorunda kalmışlardır. Esnaf bu sebeple usanmıştır. İnşallah Konak’ta bu baskıyı kırarak kendi mahallesinde kendi esnafıyla birbirine güç olan mutlu insanları göreceğiz. Başarı omuz omuza sergilediğimiz dayanışmayla yaşanır” dedi.

unnamed-1.jpg

MAHALLELERE “ACİL TİM”

Yerel siyasette baş aktörlerin vatandaşın kendisi olduğunu belirten Çankırı hizmetin bir şeref meselesi olduğunu belirtti. Konak’ın karış karış hizmetle donatılacağını aktaran Çankırı, “Biz Konak için geçmişte olduğu gibi şimdi de aynı azim ve kararlılıkla ve enerjiyle çalışmak için hazırız. Amacımız siyasal katılıma ön ayak olacak bir amaçla bu seçimi kazanmak. Çünkü yerel seçimler bu öngörü bağlamında demokratik katılımın en önemli mekanizmasıdır ve temsili demokrasinin yerel düzeydeki modelidir. Bu sebeple burada sizin vereceğiniz karar aslında sizin ‘nasıl yaşamak istiyoruz’ sorusunun anahtar yanıtıdır. Kendi sokağında çöpü alınmayan, kaldırım taşı döşenmeyen, olumsuz hava koşullarında su baskınlarına maruz kalan her mahallemizde kamusal hizmetlerde en kısa ve en hızlı şekilde yerinde çözüm üretmek ve müdahale etmek için mahalle muhtarlıkları bünyesinde ‘acil timler’ kuracağız” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.