AK Parti Aliağa Kadın Kollarına Başkan Sürekli sürprizi

AK Parti Aliağa Kadın Kollarına Başkan Sürekli sürprizi

Muharrem Ayı dolayısıyla AK Parti Aliağa Kadın Kolları tarafından düzenlenen aşure etkinliğine Genel Merkez MKYK Üyesi Şaziye Gündüz ile AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli de katıldı.

AK Parti Aliağa Kadın Kolları Başkanı Şule Akman Yıldırım ve Kadın Kollarında yer alan teşkilat mensuplarınca aşure kaynatıldı. Partinin İlçe Başkanlığında düzenlenen etkinlikte, teşkilatta görev alan kadınlar kazanların başına geçti. Partiye gelen vatandaşlara aşure ikram edildi. Partililerin yoğun ilgi gösterdiği etkinliğe, son Başbakan Binali Yıldırım ile Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci'nin ilçede katılacağı programın hazırlıklarını kontrol için gelen AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli de katıldı. Beraberindeki İl Başkan Yardımcıları Nail Kocabaş ve Furkan Katmerci ile ilçe binasına gelen Kerem Ali Sürekli, aşure etkinliğinin coşkusuna ortak oldu. Daha sonra partiye gelen üyelere aşure ikram edildi.

a05335a5-11aa-4478-868c-a6955b5053d8.jpg

İlçe Başkanı Yaşar Demir'le de görüşen Sürekli, burada yaptığı açıklamada, 2023'te yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimlerinin önemine işaret etti. Teşkilatın birlik ve beraberlik içinde bu seçimlere odaklanmasını isteyen Sürekli, bu kenetlenmenin bir kez daha AK Parti'nin seçimlerden zaferle çıkmasını sağlayacağını vurguladı.

Aliağa Kadın Kolları Başkanı Şule Akman Yıldırım da Muharrem ayı içinde aşure dağıtılmasının önemine işaret etti. Aşure'nin bereket olduğunu, birlik ve beraberliği pekiştirdiğini dile getiren Yıldırım, "Muharrem ayının bereketini teşkilat mensuplarımızla birlikte yaşadık. Birlik ve kardeşliğimizi muhafaza ederek Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın 2023 zaferini yaşamak için hazırız." dedi.

b1a11a25-590e-4e00-aa58-6844b1baaa4a.jpg

Aşurenin ikramına katkısı olanlara teşekkür eden Yıldırım, gösterilen ilginin kendilerini mutlu ettiğini dile getirdi. İl Başkanı Kerem Ali Sürekli de etkinliğe emek veren kadınlara teşekkür etti. Sürekli, AK Parti Aliağa Kadın Kolları Yönetim Kurulu toplantısı öncesinde de teşkilatta görevli kadınlarla bir araya geldi.

Sürekli, burada da İlçe Kadın Kolları Başkanlığınca AK Parti'nin 21. kuruluş yıl dönümünü kutlamak için hazırlanan pastayı, Genel Merkez MKYK Üyesi Şaziye Gündüz, İlçe Başkanı Yaşar Demir ve Aliağa Kadın Kolları Başkanı Şule Akman Yıldırım ile biriikte kesti.

12d7a3c9-0402-4fa2-ba4e-8e0d9c0a31fa.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.