AK Parti Bornova Teşkilatından 'Karınca' ziyaretleri

AK Parti Bornova Teşkilatından 'Karınca' ziyaretleri

AK Parti Bornova İlçe Başkanlığı, uzun süredir mahalle bazlı sürdürdüğü çalışmalarının yanı sıra Bornova’nın merkezi noktalarında açtığı stantlarla Bornovalılarla bir araya geliyor.

AK Parti İzmir İl Başkanlığı’nca ve uzun süredir, 30 ilçede eş zamanlı düzenlenen ve Karınca Modeli adı verilen çalışma ile AK Parti Bornova İlçe Teşkilatı, 45 mahallede ev ve esnaf ziyaretleri yapıyordu. Bu çalışmalarında ve merkezi noktalarda açılan standlarda hem vatandaşın sorun ve taleplerini dinlemeyi, hem de üye kazanımı önemseyen İlçe Başkanlığı kademeleri, bu kez rotayı mevcut üyelere çevirdi.

image1.jpeg

Yine İl Başkanlığı tarafından 30 ilçede tavsiye ve takip edilen üye ziyaretleri programlarında Bornova İlçe Başkanlığı, 6 ay içinde 42 bin üyesini ziyaret ederek, tüm üyelerine birebir ulaşmak konusunda hedefine her geçen gün daha da yaklaşıyor. Mevcut üyelerini ziyaret ederek hem kırgınların gönlünü kazanıyor hem de bu sayede ilçe teşkilat çalışmalarına aktif katkı koyacak gücünü artırıyor. Bir yandan üye kazanım çalışmalarını da sürdüren Bornova İlçe Başkanlığı, her hafta en az bir mahallede mobil aracıyla stant kuruyor ve bu stantta üye kazanım noktasında hedefine ulaşıyor. Ayrıca mahalle buluşmalarını da sürdüren İlçe Başkanlığı, mahallelerde bulunan muhtarları ve STK’ları da ziyaret ediyor.

YAŞAR KIRKPINAR’IN BORNOVA ZİYARETİ

27 Aralık Salı günü, AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar’ın da katılımıyla Bornova’da bir dizi program gerçekleştirildi.

image0.jpeg

İlk olarak Bornova’da bulunan Edebiyat Müze Kütüphanesi’ni ziyaret eden İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar, İlçe Başkanı Veysel Güldoğan ve İlçe Başkanlığı yöneticileri, burada müzeyi gezip çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Ardından önceki dönemlerde Bornova İlçe Başkanlığı da yapmış olan İl Başkan Yardımcısı Cevdet Çayır’a taziye ziyaretinde bulunan Kırkpınar, Güldoğan ve İlçe Yönetimi, Çayır’a başsağlığı dileklerini iletti.

image2.jpeg

Sonrasında ise; 3-4 Aralık 2022 tarihleri arasında Arnavutluk’ta düzenlenen Taekwondo Balkan Şampiyonası’nda 48 kg’da Genç Erkekler müsabakalarında Balkan Şampiyonu olan Bekir Osmanoğlu ve ailesini ziyaret eden heyet, genç sporcu ve Osmanoğlu ailesine tebriklerini iletti, “Her zaman yanınızdayız!” mesajını verdi.

Programlarına Bozok Yaylası Yozgatlılar Derneği ziyaretiyle devam eden Kırkpınar, Güldoğan ve AK Parti Bornova heyeti, burada da yine hem dernek yönetimiyle, hem de mahallelilerle bir araya geldi.

Son olarak Bornova Tarihi Çarşı’da gezip esnaf ile sohbet eden Milletvekili Yaşar Kırkpınar ve İlçe Başkanı Veysel Güldoğan, tarihi çarşı esnafının talepleri ile mevcut peyzaj çalışmaları ile ilgili mağduriyetlerini, şikayetlerini dinledi.

İlçe Başkanlığı’nda Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı’na da iştirak eden Kırkpınar, burada İlçe Yönetimini de çalışmalarının ivmesi konusunda tebrik etti.

Programın ardından, Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı’nda konuşan Güldoğan, konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Bornovamızda, 45 mahallemizde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Gerek stand çalışmalarımız, gerek ev ve iş yeri ziyaretlerimizle; siz kıymetli yönetimimizin, kadın kollarımızın, gençlik kollarımızın gayretleriyle bu çalışmalarımızı aksatmaksızın yeni çalışmalara da yer veriyoruz. Bornovamızdaki 42 bin üyemizi de ziyaret etme hedefimize ulaşmak üzereyiz. 2023 seçimlerine yaklaşırken bu çalışmalarımıza da yenilerini ekleyecek; hem yeni üyelerimizle hem de mevcut üyelerimizle gücümüze güç katarak inşallah gayretlerimizin neticesini alacağız. İnşallah evvela Cumhurbaşkanımızı yeniden Cumhurbaşkanı seçecek, İzmir’de ve tüm mecliste milletvekili sayımızı artıracağız, sonrasında ise 2024 seçimleriyle Bornovamızı ve İzmirimizi AK Belediyecilik ile tanıştıracak, taçlandıracağız. Gayretimizden ve inancımızdan geri durmayacağız. İnşallah kazanacağız, kazanacağız, kazanacağız!

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.