AK Parti Buca 24 Haziran seçimlerine hazır

AK Parti Buca 24 Haziran seçimlerine hazır

AK Parti Buca İlçe Başkanlığı 24 Haziran seçimlerinde görev alacak sandık görevlileri ve müşahitler için eğitim programı düzenledi. İlçe Başkanı Arslan” Sandık namustur ve seçim sandıkta kazanılır bunu asla unutmayın” diye konuştu.

AK Parti Buca İlçe Başkanlığı 20 Haziranda Başbakan Binali Yıldırım’ı Bucalılarla buluşturacak olan miting hazırlıklarına devam ederken diğer yandan ise 24 haziran seçimlerinde sandıklarda görev alacak partililere  eğitim programı düzenledi. Buca Işılay Saygın Konferans Salonunda düzenlenen ve salonu hınca hınç dolduran partililere hitaben İlçe Başkanı Mustafa Arslan yaptığı konuşmada Sandık görevlileri ve müşahitlerin çok önemli bir görev üstlendiklerini belirtti.

2-407.jpg

Seçimin sandıkta kazanılacağının altını çizen Arslan ”Sandık başında görev alacak olan siz değerli dava arkadaşlarım sizler sandıklarımıza çok dikkatli bir şekilde sahip çıkmalısınız. Sandık namustur ve seçim sandıkta kazanılır bunu asla unutmayın. Türkiye’nin istikrarı ve istikbali için tüm kadrolarımızla gece gündüz demeden Bucanın her yerinde saha çalışmalarımıza devam ediyoruz. Hedefimiz Buca’mıza yakışır bir şekilde sandıklardan güçlü ve büyük, lider ülke Türkiye’nin devamının çıkmasını sağlamaktır.Gelecek nesillerimize, çocuklarımıza, gençlerimize daha güzel bir Türkiye bırakmak gayesiyle aylardır sahada çalışan Ana kademe yöneticilerimize, Kadın Kollarımıza, Gençlik Kollarımıza, Mahalle Başkan ve yönetim kurullarına ve tüm dava arkadaşlarıma teşekkür ederim. Bizim tek bir gayemiz var oda güçlü, büyük ve müreffeh bir Türkiye. Allah’ın izniyle bundan önceki seçimlerde olduğu gibi 24 haziranda da yine millet kazanacak,Türkiye kazanacak,Cumhurun iradesi sandıktan güçlü bir şekilde çıkaracaktır “dedi.

1-468.jpg

Konuşmaların ardından Türkiye de ilk defa Buca İlçe Teşkilatınca düzenlenen “Sandık Eğitimi Kursu” eğitim programını başarıyla bitirenlere sertifika takdim töreni düzenlendi.Sandık eğitimi kurs programına katılıp dereceye girenler sertifikalarını İlçe Başkanı Mustafa Arslan’ın elinden aldı.

Törenin ardından Sandık eğitim programına katılan sandık asil ve yedek üyeleri, müşahitler ile okul bina sorumluları ve mahalle başkanlarına seçim günü ve akşamı yapılacaklar, şikayet ve itirazlar, seçim materyalleri konularında bilgiler verildi.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.