Ak Parti Buca’da engellilere özel masa kuruldu

Ak Parti Buca’da engellilere özel masa kuruldu

Ak Parti Buca İlçe Başkanı Av. Hakan Kalfaoğlu, yerel yönetimlerin engellilerin yaşamının kolaylaştırılması için yapılacak çalışmalara ağırlık vermesi gerektiğini söyledi.

Kendilerinin imkanları ölçüsünde engellilere destek olduklarını ifade eden Başkan Kalfaoğlu, Ak Parti Hükümetlerinin bu konuda gerçekleştirdiği çalışmaları hatırlatarak “Engellilerin sosyal ve ekonomik hayata katılımı, gelişmiş toplumların en önemli göstergelerinden birisidir. AK Parti olarak, bu gelişmişliğin önündeki her türlü engeli kaldırmayı ve eşit vatandaşlık temeline dayanan ortak yaşam alanları oluşturmayı önemsiyoruz.” dedi.

1,-001.jpg

Ak Parti Buca Sosyal Politikalar Başkanlığı bünyesinde engellilere yönelik özel bir masa oluşturduklarını kaydeden İlçe Başkanı Kalfaoğlu, kendilerini ziyaret eden Beyder (Bedensel Engelliler Yaşam Derneği) Teşkilat Başkanı Nilgün Erenoğlu, Ufuk Engelsiz Yaşam Derneği Başkanı Sadrettin Halifeoğlu, Beyazay Derneği Başkan Yardımcısı Mekkiye Uludağ, Buca Kent Konseyi Engelli Üyesi Özenç Özkan ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle görüşerek çalışmaların koordinasyonuyla ilgili bilgiler verdi. Haftanın 7 günü ve 24 saat İlçe Teşkilatı olarak engellilerin hayatını kolaylaştırmak için hizmet verdiklerini ifade eden Kalfaoğlu, ziyaret esnasında bir engelli vatandaşa tekerlekli sandalye armağan etti.

1,,.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.