Ak Parti Buca’ya yeni başkan

Ak Parti Buca’ya yeni başkan

Ak Parti Buca İlçe Başkanlığı’nda Hakan Kalfaoğlu’ndan boşalan İlçe Başkanlığı görevine İbrahim Şengöz atandı.

Ak Parti Buca İlçe Başkanlığı’nda yeni başkan atandı. Genel Merkez, Hakan Kalfaoğlu’ndan boşalan İlçe Başkanlığı görevine İbrahim Şengöz’ü atadı. Balkan Göçmeni olan ve sivil toplum kuruluşlarında önemli görevler yapan Şengöz’ün seçilmesi, teşkilatta memnuniyetle karşılandı. Çok sayıda Balkan göçmeni nüfusuna sahip olan Buca’da, parti tabanın istediği nitelikleri taşıyan Şengöz’ün Başkanlığı ilk andan itibaren olumlu bir hava estirmeyi başardı. Peki Ak Parti Buca’nın yeni Başkanı İbrahim Şengöz kimdir? Aslen nerelidir? Daha önce hangi görevlerde bulundu?

yty.jpg

İBRAHİM ŞENGÖZ KİMDİR?

İbrahim Şengöz, 1968 yılında Balkan göçmeni bir ailenin çocuğu olarak İzmir'de doğdu. Eğitim hayatını Ege Üniversitesi Devlet Türk Müziği Konservatuarı’nda tamamladı. Müzik alanındaki tutkusuyla başarılı bir müzik eğitimi aldı.

İş hayatına başladığında, kariyerine Pepsi markasında Satış Müfettişi Yardımcısı olarak adım attı ve bu pozisyonda bir yıl boyunca deneyim kazandı. Daha sonra, 1994 yılında Eczacıbaşı İlaç Paz. Firmasında Tıbbi Satış Temsilcisi olarak görev yaptı ve altı yıl boyunca sağlık sektöründe önemli bir rol üstlendi.

2001 yılında, iş hayatına Eczacıbaşı Schwarzkopf Profesyonel kanalında Satış Danışmanı olarak devam etti ve güzellik ve kişisel bakım sektöründe uzmanlaştı. 2007 yılında Loreal Türkiye firmasında Satış Danışmanı olarak göreve başladı ve 2012 yılında Satış Şefi pozisyonuna yükseldi. Bu dönemdeki başarılı performansı, 2015 yılında Ege-Akdeniz Bölge Müdürlüğü'ne terfi etmesine olanak sağlamıştır. Aynı zamanda, 2015-2021 yılları arasında İzmir Kosova Rumeli Kültür Sanat ve Turizm Derneği Başkanlığı yaptı. Loreal'deki kariyeri boyunca, güzellik ve kozmetik sektöründeki deneyimi ile markanın büyümesine katkı sağladı. Aldığı kurs ve sertifikalar arasında Koçluk Eğitimi, Stres Yönetimi, Doğru Satış Teknikleri ve Satışın 7 Adımı gibi konular bulunmaktadır. Bu eğitimler, liderlik ve yönetim yeteneklerini geliştirmesine yardımcı olmuştur. Siyasi hayatına 2019 yılında yapılan yerel seçimlerde AK Parti'den Buca Belediyesi meclis üyesi seçilerek başlamıştır. Meclis üyesi olarak görev süresi boyunca toplumsal hizmetlere odaklanmıştır.

İbrahim Şengöz, evli ve 2 çocuk babasıdır. İyi derece İngilizce ve Arnavutça dillerini bilmektedir.

Şengöz, Buca’da AK Parti’nin kuruluşundan bu yana görev alan 10. İlçe Başkanı oldu.

1- Önal Ömür

2-Beytullah Selman

3-Mehmet Girgin

4-Mustafa Solmaz

5-Nesat Aslan

6-Mustafa Arslan

7-Ali Boyla

8-Murat Yeşiltay

9-Hakan Kalfaoğlu

10-İbrahim Şengöz

whatsapp-image-2023-09-11-at-20-51-10.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.